Playstation 3 slim softmod

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Konzol

Leírás

Eladó egy használt Playstation 3 slim típusú konzol gyári vezeték nélküli kontrollerrel, minden szükséges tartozékával, továbbá egy használati útmutatóval!

A Blu-ray olvasós konzolon a legújabb softmod módosítással ellátott legfrissebb magyar nyelvű szoftver fut, melynek köszönhetően a készülék képes az eredeti lemezeken kívül a különböző forrásokból letöltött játékok (PS3, PS2, PS1, PSP), homebrew programok és emulátorok futtatására is a belső merevlemezről, vagy külső adathordozóról egyaránt. A remek műszaki állapotban levő készülék ráadásul online, multiplayer játékra is alkalmas.

A gépen számtalan hasznos program mellett megtalálható a pkgi freeshop alkalmazás is, mely egy olyan online webáruház, ahonnan ingyenesen tölthetőek le a játékok a készülékre. Az elérhető tartalmak közel 20.000 tételt számlálnak beleértve a teljes verziós játékokon túl a különböző kiegészítőket, dlc-ket a Playstation 3-ra és a retro konzolokra egyaránt.

A gépre vannak előre telepített játékok,de adok egy részletes leírást arról,hogyan lehet még játékokat letölteni a konzolra.

Elsősorban személyes átvételre van lehetőség, de az utánvételes szállítás is megoldható a vevő felelősségére, a szállítást én intézem.

Csere köszönöm, de nem érdekel.
A képek a meghirdetett termékről készültek!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150675843

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn