Oppo Enco Air 4 pro

25 000

Ft

Feladás dátuma:

okt 8., 18:01
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Fülhallgató

Márka:
Egyéb

Leírás

1. Fejlett bluetooth 5.4 chip: Az Oppo Enco Air4 Pro legújabb bluetooth 5.4 technológiával van felszerelve, amely gyors és megbízható kapcsolatot kínál magas adatátviteli hatékonysággal.
2. Kivételes ANC zajszűrés: 49 dB-es Mélység zajcsökkentéssel kombinálva a 3 mikrofonos hívászaj csökkentő rendszerrel, ezek a fülhallgatók lenyűgöző hangélményt nyújtanak, jelentősen csökkentve a környezeti zajokat és javítva a hívások tisztaságát.
Erős 12,4 mm átmérőjű mozgó tekercs: Az Enco Air4 Pro az Oppo külön kalibrált,12,4 mm-es,nagy titánbevonatú dinamikus meghajtókat használ. Ez az előrehaladott audio technológia biztosítja a robosztus hangenergiát,a dinamikus ritmusokat és a kristálytiszta éneket,amelyek javítják az általános hallgatási élményét.
4. Hi-Res Audio minősítés: A Hi-Res arany minősítéssel rendelkező Enco Air4 Pro az LHDC 5.0 ultra-tiszta átviteli protokollt használja. Ez a technológia négy alkalommal növeli a továbbítás bitsebességét, lehetővé téve a részletesebb és gazdagabb zenei árnyalatok hallgatását.
5. Kiterjesztett 44H lejátszás: A töltőtok segítségével az Enco Air4 Pro akár 44 órányi lejátszási időt kínál, biztosítva, hogy a zene soha ne álljon meg, még a leghosszabb napokon sem.

Hirdetés azonosító: 150741743

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 18 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn