Monoblokk 11kW hőszivattyú, új, levegő-víz, beépítetlen, egyfázisú

945

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Felújításból megmaradt, saját célra vásárolt, teljesen új 11kW levegő-víz monoblokkos hőszivattyú eladó, még a gyári raklapon van, lecsavarozva. Egyfázisú villamos bekötés, termosztátvezérlés, 1-os hidrailikus csatlakozások. Michl Twre-K04, akár 200m2 is kifűthető, valamint a HMV is megoldható vele. COP@7/35 4,3.
Adás-vételivel eladó, így vállalkozás el tudja számolni (áfa nem terheli). Kiegészítő szerelvények, fagyálló, flexibilis csövek, primer oldali (ha szükséges) szerelvények, puffertartály, további alku részét képezik. Lényegében minden adott a beépítéshez, különféle konfigurációban, mert már korábban beszereztem mindent a projekthez.
Ezzel a gázfűtésnél kedvezőbb beruházással lehet hőszivattyús fűtésünk, amihez klímaszerelő sem szükséges a telepítésnél.
Átvehető, megtekinthető Tatán.
Ár megegyezés szerint (de persze nem a mennyit engedek a feléből gondolatmenetet követve). Reális, korrekt árban gondolkodjunk mindketten.
Érdeklődni kizárólag telefonon. Üzeneteket (beleértve az sms-t is) válasz nélkül törlöm , viszont az esetleges nem fogadott hívásokat visszahívom. Ha valaki komoly érdeklődő, ennyi bele kell, hogy férjen.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147667551

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 22 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn