Prémium Dézsafürdő, Szauna, Jakuzzi! Üvegszálas, akril pezsgőfürdők

595 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 22., 10:47

Tulajdonságok

Forma:
Egyéb

Állapot:
Új

Márka:
Egyéb
Típus:
Merevfalú medence

Leírás

Az üvegszálas pezsgőfürdő egy esztétikus, ergonomikus termék, amely a legjobb árat és minőséget képviseli a vásárló számára. A belső betét üvegszálból készült, és ívelt padokkal rendelkezik. Ezzel a funkcióval akár 500 liter vizet takarít meg, felgyorsítja a vízmelegítési folyamatot, és puhává, simává és kellemes tapintásúvá teszi a kád felületét. Az üvegszálas pezsgőfürdő könnyen karbantartható. Sima vízzel vagy vegyszerekkel tisztítható ez nem befolyásolja a felületét. Ezenkívül az ilyen típusú kád tartós, és nem okoz többletköltséget. Ezért, ha olyan pezsgőfürdőt keres, amely nem igényel törődést, és egy ékszerdoboza a kertjének, ez tökéletes választás lehet az Ön számára.
Az akril pezsgőfürdők modernek, kortársak és exkluzívak. Az ügyfelek hat különböző szín közül választhatják ki a pezsgőfürdő belsejét, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Az akrilt több mint 50 éve használják gyógymedencék, jakuzzik gyártásához. Ez egy biztonságos, időtálló és környezetbarát újrahasznosítható anyag. Az akril pezsgőfürdők megjelenésükkel, minőségükkel és tartósságukkal tűnnek ki. Az akril CE-tanúsítvánnyal rendelkezik. UV-álló, nem fakul, karcálló, mert minden anyaga egyenletesen színezett, és ha apró karcok is előfordulnak könnyen javíthatók.
Elektromos, vagy fatüzelésű prémium Finn szaunáink is elérhetőek.
A gyönyörű fahordós szauna a hagyományos dizájn és a kompakt ergonómia tökéletes egyensúlya. Tökéletes párok számára, és szinte bármilyen méretű erkélyt és teraszt kiegészít. A Fogarasi havasok tetejéből származó válogatott fenyőből készül. Inox abroncsok fogják össze, szorítócsavarral. A világ legelismertebb finn Harvia Wall kályhával.
Országos ingyenes házhozszállítással kínálunk fa, üvegszálas és akril dézsafürdőket.
Webáruházunkban megtekintheti, megvásárolhatja termékeinket, látogasson el hozzánk.

Weboldal:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150407115

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn