4 PET Caree kisállat szállítóbox újszerű állapotú alig használt eladó

90 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Méret:
Kis termetűnek - pl.: Tacskó

Típus:
Szállítóbox/kosár
Szín:
fekete

Leírás

Eladó újszerű alig használt állapotban nagyon profi minőségű és nagyon biztonságos, kényelmes szállítóbox, macskák és kistestű kutyák részére 15 kg súlyig biztonsági övvel és 8 kg súlyig az Isofix csatlakozóval rögzítve. Új ára az üzletben jelenleg 110.000.-Ft Az Isofix csatlakozó ami feláras az üzletében, a hirdetett árában benne van! Jár hozzá egy ülés takaró is. Szállítás egyeztetés alapján megoldható lehet.

Leírása: "Tetszetősnek tervezték és strapabíró, kiváló minőségű anyagokból készült. Könnyen és biztonságosan rögzíthető az üléshez a biztonsági öv vagy az opcionálisan kapható Isofix gyorsrögzítő segítségével.
Megfelel a legújabb és legmagasabb szintű biztonsági követelményeknek, és a németországi TÜV Süd hivatalos vizsgálóintézet legszigorúbb tesztjeinek vetették alá, ideértve a törésteszteket és az anyagtoxicitási teszteket is.
Főbb jellemzők: Pull & Klick egykezes ajtózár a doboz kinyitásához és bezárásához, mozgatható hátsó rész a tökéletes illesztéshez bármely autó ülésébe, első és a hátsó fogantyúk a doboz könnyű kezelhetősége érdekében, eltávolítható kétrészes belső kárpit, amely 40 °C-on mosható, forgópántos elülső párnázott fedél az ütközésvédelem érdekében, mely egyben véd a kíváncsi pillantásoktól is, Fixlock gyorsrögzítős övvezető, Isofix előkészítéssel.
Méretek: 46,5×47,2x57cm
Súly: 8,6 kg

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149904484

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 29 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn