Vents Twin Fresh SA-60 Pro Hővisszanyerő légkezelő Solar vezérléssel

253 353

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Leírás

Minimum rendelési értek 5000Ft.

Webáruházon keresztüli értékesítés.
Személyes átvételre nincs lehetőség.

25000 Ft felett ingyenes a szállítás !
25000 Ft alatti megrendelés esetén a szállításí díj : : 1290 Ft
Utánvét díj nincs !

A webáruházban minimális rendelési érték : 5000, -Ft


Telefon.:



Új termékek ami gyári garanciával rendelkeznek.

mepokerkft.hu



Ventilátorok nagy választékban ipari és lakossági





Vents Twin Fresh SA-60 Pro Hővisszanyerő légkezelő Solar vezérléssel

Hővisszanyerős szellőztető

Otthonunkban is alkalmazható ez a fajta szellőzési rendszer, legyen az családi, vagy társasház, mely jelentős energia megtakarítás mellett biztosítja lakásunk folytonos szellőzését.
Ez a rendszer a temperált és megszűrt levegő bevezetésével optimális komfortérzetet biztosít, a minden lakásban megtalálható statikus hővisszanyerős szellőztető használatával.

A lakáson kívül el kell helyezni egy központi befúvó, és egy központi elszívó ventillátort, ezekhez csatlakozik két légcsatorna hálózat, amely a lakáson belül helyezkedik el.
Karbantartása a rendszernek kizárólag a beszívó és az elszívó ventillátorra korlátozódik.

A szerelési és az anyagköltségeket is csökkenthetjük, mert a hővisszanyerős szellőztető rendszer csőhálózatának tervezésekor közösíthetjük az egyes lakásokhoz leágazó ágakat, az elszívó és a befúvó hálózaton is egyaránt.


A hővisszanyerős szellőztető működése:

Otthonunkban a levegő állandó cserélődését egy önszabályozó, hővisszanyerős gépi szellőztető rendszerben a friss levegő befúvásával a száraz helyiségekbe, és az elhasználódott levegő nedves helyiségekből való elszívása által valósul meg.

Száraz helyiségeknek nevezzük például a nappalit, vagy a hálószobákat, nedves helyiségek pedig például a konyha, vagy fürdőszoba. Az elszívás és a befúvás is önszabályozó szellőző elemeken keresztül történik, így nincs lehetőség a rendszer elállítódására és nincs is szükség a rendszer drága beszabályozására. A hővisszanyerős szellőztető által befújt friss levegő már megszűrve érkezik a befúvó ventillátor által, majd a levegő lakásonként egy statikus hővisszanyerőn áthaladva átveszi az elszívott levegő hőtartalmának nagy részét, mielőtt az otthonunkba bevezetésre kerül.
Az elszívó ventillátorhoz csatlakozik egy másik légcsatorna hálózat, amelyen keresztül kerül elszívásra a hővisszanyerőktől az elhasználódott levegő.

A friss levegő lakásba juttatásához nem kell a ház homlokzatán nyílásokat hagyni, így a rendszer javítja a lakás homlokzatának a hanggátlását.
A hővisszanyerős szellőztető rendszer évszaktól függetlenül visszanyeri mintegy 80%-át a kiszívott levegő hőenergiájának, ezáltal energia megtakarítását teszi lehetővé.
A szabad keresztmetszet változásával valósul meg automatikusan az állandó hozamú befújó és elszívó nyílások szabályozása, a rendszer minden egyes pontján, az azon a ponton rendelkezésre álló nyomáshoz igazodva.

Hirdetés azonosító: 149406474

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 70 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn