Rotel RCD-965BX Discrete CD-játszó - Black Gate

124 000

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 18:44
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

Ld. mint fent, nagyszerű esztétikai- és tökéletes műszaki állapotban eladó ez a '90-es évek egyik igen jól sikerült, a Rotel által az angol (i.e. eredetileg 240V-os hálózatú) piacra gyártott CD-játszója. Talán annyira nem kell sokat írni róla - nomeg a net is segít ebben: 'ő' a Rotel egyik legjobb hangú, szerényen árazott és tényleg audiofil CD-pörgetője, amely jórészt az elpusztíthatatlan és kiemelkedően zenei Philips CDM4 mechanika / Philips SAA7323GP Bitstream DAC / SAA7220PB filter chip-triónak, a (ha jól számoltam, 27db> ld. fotók) Blackgate kondiknak, és a gyári tuningként beépített diszkrét kimeneti fokozatnak (innét a 'Discrete' elnevezés) köszönhetően gyönyörűen Zenél - olyannyira, hogy a korábban-volt 'komolyabb' Rotel CD-játszóim közül (RCD-990 és RCD-991) őt tartottam meg...

Ja, és adok a masinához egy szinte új állapotú Philips RD5860-as távot is, ami gyakorlatilag az összes funkcióját kezeli; valamint tápkábelének angol dugója egy jobb-fajta Legrand-ra lett cserélve.

/Megj.: az egyik láb aljáról hiányzik a gumigyűrű, de én eleve 3 lábon használtam (alul, hátul, középen van egy csavar, ami a hátlapot rögzíti, s azt ki- majd visszatekerve ha beteszed ide a 3. lábat, stabilabb lesz és még jobban is szól a gép)/.

A CD-játszó ára tartalmazza a postaköltséget - avagy személyesen kipróbálható és átvehető nálam; érdeklődni pedig Telefonon kérek, lécci - köszi :-) .

Végül, a fotók az eladó készülékről készültek.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150703743

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn