Melissa Fay Greene: Nélküled nem létezem

900

Ft

Feladás dátuma:

szept 21., 11:34

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Egyéb

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladó a címben szereplő könyv, a képeken látható állapotban.
Méretek a képeken.
Súlya: 745 g.

"Napjaink Schindler listája ez a mű, egy nő hősies küzdelme a megbomlott világrend helyreállításáért." Alex Kotlowitz, a There Are No Children Here szerzője
A megrendítő, mégis felemelő hangvételű könyv Haregevoin Teferra, a szerény anyagi körülmények között élő etiópiai nő történetét meséli el, aki néhány évvel ezelőtt megnyitotta otthonát az addisz-abebai AIDS-árvák előtt. Az asszony ma egy árvaházat és nappali gondozót vezet, és a világon mindenkinek felkínálja az etióp árvák örökbefogadásának lehetőségét. Történetét olvasva olyan gyermekek és szülők sorsába tekinthetünk bele, akik bárhol élhetnének és bárhol egymásra is találhatnának. Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy már mindent tudunk az afrikai AIDS-katasztrófáról - nos, ez a könyv mindannyiunk számára új és sok tekintetben szomorú, megrázó ismeretekkel szolgál. Gyakran előfordul, hogy önvédelemből félrefordítjuk a fejünket, tudatosan kerüljük a nyomasztóan tragikus, túlságosan felzaklató híreket, pedig azokban mindig vannak olyan momentumok, amelyek meglephetnek bennünket tiszta emberségükkel, humorukkal és optimizmusukkal. Melissa Fay Greene könyve jó példa erre, hiszen a szerző saját személyes tapasztalatai alapján mutatja be az afrikai AIDS-katasztrófát. Aki elolvassa írását, másképpen fog a világra tekinteni. Melissa Fay Greene újságíró, írásait a New Yorker, a Washington Post, a The New York Times, a Good Housekeeping, a Newsweek, a Redbook közli. Férjével, valamint öt saját és két örökbe fogadott etiópiai gyermekével Atlantában él.

Postázás, Foxpost megoldható, utánvét kizárva.
( Az ár a szállítási költséget nem tartalmazza. )

Személyes átvétel Egerben,
Eger-Szolnok-Szentes,
Eger-Tiszafüred-Nádudvar, illetve Nádudvar-Szentes útvonalon, ritkán Budapesten, Eger-Budapest útvonalon, előzetes megbeszélés alapján.

A hirdetésben szereplő tárggyal kapcsolatos kérdésre szívesen válaszolok.

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:
Tel.szám:

Email:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150389795

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 21 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn