Infravörös gyógypárna 60 W-os 660 nm 850 nm-es, ízületi fájdalmakra,

98 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 23., 09:24
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Gyógyászati segédeszközök

Leírás

Fényterápiás gyógy fénypárna infravörös 60 W-os 660 nm 850 nm-es, derék, hát, has, térd, csukló, ízületi fájdalmakra, visszérgyógyításra, fogyásra, hajnövesztés stb.
1. Vörös Fényterápia: Beépített 120db 660nm-es és 850nm-es vörös fénygyöngyök, mélyen behatolnak a bőrbe, elősegítik a vérkeringést és hatékonyan enyhítik a fájdalmat.
2. Több Fokozós Beállítás: három impulzus üzemmód, három piros fény állítás, öt fényerő-beállítás, lehetővé téve a valódi LED fényterápia élvezetét.
3. Többirányú Terápia: téglalap méretű kialakítás, körbefutó pakolás, nagy felületű melegítés, alkalmas vállra, nyakra, hátra, combra, vádlira és egyéb részekre.
4. Testápolás: Elősegíti a sebek gyógyulását, csökkenti a gyulladást és a fertőzést, enyhíti az izomfáradtságot, javítja a fejfájást és a szorongást, megelőzi a hajhullást, mindenre kiterjedően gondoskodik egészségéről.
5. Bőrápolás: Elősegíti a kollagéntermelést, kezeli a pattanásokat, halványítja a finom vonalakat, ráncokat és hegeket, lassítja a bőr öregedését, javítja a különböző bőrproblémákat.
6. Kényelmes Élmény: Neoprén anyagból készült, könnyű, puha, légáteresztő, rugalmas, izzadságálló, kényelmesebb viselet.
7. Intelligens Időzítés: 6-fokozatú időzítés (5/10/15/20/25/30 perc) az Ön választása szerint, teljes mértékben megfelel az Ön tényleges igényeinek.

A Vörös Fényterápiás Öv Alapelvei
Mivel az infravörös sugarak mélyen behatolnak az emberi test bőr alatti szöveteibe, az infravörös reakciót a bőr mélyén lévő bőr hőmérsékletének növelésére, a hajszálerek kitágítására, a vérkeringés serkentésére, az enzimek élénkítésére, a vér és a sejt erősítésére használják. Szöveti anyagcserét, valamint az infravörös sugarak mély behatolása az izmok és ízületek mélyére is eljuthat, ezáltal a szervezet belső melegét, ellazítja az izmokat, elősegíti az oxigén- és tápanyagcserét a mikrovaszkuláris hálózatban, megszünteti a fáradt anyagok felhalmozódását, ill. tejsav és egyéb öregedési hulladékok felhalmozódását a szervezetben. Kiváló hatással van a belső duzzanat megszüntetésére és a fájások enyhítésére. A távoli infravörös sugárzás által kiváltott mély hőhatás a szervezetben aktiválhatja a sejteket, javíthatja a szövetek regenerálódását, elősegítheti a sejtnövekedést, erősítheti a májműködést, javíthatja a máj méregtelenítését, valamint jó állapotban tarthatja a belső szerveket.
A legjobb betegségmegelőzési stratégiának mondható.

A Vörös Fény Terápiás Öv Fogyási Alapelvei: az infravörös sugarak besugározzák az emberi testet, hogy rezonancia-abszorpciót hozzon létre, ami fáradtságot és öregedést okozó anyagokat, például tejsav, szabad zsírsavak, koleszterin, bőr alatti zsírfelesleg stb. a szőrtüsző megnyílása és a bőr alatti zsír, anélkül, hogy áthaladna a vesén, közvetlenül a bőrből metabolizálódik. Ezért simává és puhává teheti a bőrt. A távoli infravörös sugarak fizioterápiás hatása növelheti a szervezet hőenergiáját és aktiválhatja a sejteket, ezáltal elősegítheti a zsírszövet anyagcseréjét, az égést és lebontást, valamint a felesleges zsír elfogyasztását, ezáltal hatékonyan fogyhat.

A készülék 5/10/15/20/25/30 perc időbeállítással rendelkezik.
120 ledes
Termék paraméterei:
Anyaga: LED/Fpc/neoprén
Fekete szín
Súly: 530g
A termék mérete: 40*20cm

Csomagolási lista:
1* Piros fény öv
1* Hálós kendő
1* 1,8 méteres 12V-os adapter
1* Távirányító
1* Árnyékoló szemüveg
1* Tárolótáska
1* Rövid rugalmas heveder 48cm
1* hosszú rugalmas heveder 86cm
Utánvéttel rendelhető.

Megjegyzés: Az infravörös fénypárna megközelítőleg azonos nanométer hullámhosszon dolgozik, mint a safe laser néven ismert gyógylézerek, viszont erősebb, és nagyobb felület kezelhető egyszerre.

Hirdetés azonosító: 148621571

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn