I-Tech T-ONE Rehab elektroterápiás stimulátor tölthető akkumulátorral

115 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Rehabilitációs és gyógytorna termékek

Leírás

T-ONE Rehab elektroterápiás készülék új(!) tölthető akkumulátorral. (Féláron eladó!)

(A készülék 4 évvel ezelőtt lett vásárolva, de csak alig 3-4 alkalommal volt használva, mivel a balesetes fiam általában kórházi rehabokon volt. A legtöbb tartozék ki sem lett véve a tasakokból.

A készülékről már nincs meg a számla, de az új akkumulátorról mellékelni tudom a vásárlásról szóló számlát. Eredeti ára 229.990 Ft!)

T-ONE Rehab 4-csatornás fizikoterápiás - elektroterápiás készülék (ideg- és izomstimulátor otthoni és professzionális használatra egyaránt

Egy igazán profi készülék rehabilitációra, izomedzésre, szépészeti és urológiai kezelésekre elérhető áron akár otthonában is. Eredeti olasz minőségű és technológiájú fizikoterápiás készülék közvetlenül a gyártótól.

Az Iacer cég I-Tech Medical Division márkanevű termékek magyarországi forgalmazója és felhatalmazott, kiképzett márkaszervize az Endo Plus Service Kft.

Akut és krónikus ízületi, izom- és lágyszöveti fájdalmak kezelésére, izom-rehabilitációra, izomerősítésre, izomsorvadás megelőzésére vagy már kialakult izomsorvadás kezelésére, szépészeti kezelésekre.

29 Rehabilitációs program (denvervált, háromszög, Kotz, interferencia, ionophoresis, mikroáram, hematóma, ödéma, TENS-egymást követő, TENS-frenkvencia modulált)9 Urológiai program (inkontinencia)

9 Urológiai intkontinencia program
16 TENS program - idegstimuláció (lehetséges fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés)
20 Nems (Fitnesz) program - izomstimuláció (bemelegítés, állóképesség, robbanékonyság, izomrelaxáció, agonista-antagonista izomok kezelése, mélymasszázs)
18 Esztétikai - szépészeti program (lipolízis - zsírbontás, alakformálás, salakanyagok elvezetése)

22 db 2+2 Felhasználói program

Ezen módozat esetén kiválasztható egy terápiás kezelés az 1. és 2. csatornákra, miközben egy másik kezelés a 3. és 4. csatornákra. Ez teszi lehetővé, hogy egy időben akár 2 személy (pároknak is kiváló!) egy időben használja a készüléket két külön probléma kezelésére, vagy egy páciensen két különféle patológiai probléma kezelését lehessen elvégezni. De ebben a módban lehet kombinálni az ideg- (TENS, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő) és izomstimuláló (EMS, Nems) programokat is egy adott kezelés keretein belül.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148825258

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn