Eladó használt Thonet & Vander Dass 2.1 hangfal

27 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
hangfal

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó használt, hibátlan állapotban lévő Thonet & Vander 2.1 típusú hangfal szett. Átvehető személyesen Rózsaszentmártonban vagy Budapest 15. Kerületben. Csak személyes átvétel lehetséges.
Leírás:
Hangminőség
A Dass (R) hangfal kiemelkedik a robosztus és nagyon erős hangjával. Ez egy nagy teljesítményű hangszóró, amely kiváló minőséget biztosít a teljes frekvenciatartományban. Fülbemászó és rendkívül erőteljes hangzást és páratlan hangélményt nyújt, növelve a játékok, filmek és speciális effektusok hangzásának részletességét.

Design
A Dass (R) klasszikus kocka alakú hangfal (250 x 250 x 230 mm (mélysugárzó doboz) / 125 x 125 x 105 mm (oldalsó hangfalak))

Wider FX (TM)
A Wider FX (TM) technológia fokozza a sztereó hatást, ami térhatású hangzás eredményez. Merüljön el az új zenei élményben.

Howl Bass (TM)
A Howl Bass (TM) technológia segítségével az alacsony frekvenciák természetesebben szólnak, mély basszussal és surround hangzással. Megtapasztalhatja egy igazi színház hangjait.

Sűrű hangelnyelő
Egy új anyagnak köszönhetően a hangfal megszünteti a vibrációt és a hangszivárgást, így pontosabb, hatékonyabb és fenntarthatóbb a teljesítmény.

Antimagnetic Shield(R)
Manapság egyre több külső, zavaró frekvencia érkezhet. Ezek a frekvenciák észrevehetetlen az ember számára, de nem a technológiai berendezésekre, amely torzulásokat okozhat. A Magnetic Shield (R) egy olyan technológia, amely elkülöníti a hangot a külső beavatkozásoktól, így kristálytiszta hangzást élvezhet zavaró tényezők nélkül.

Bass Reflex
A Bass Reflex Sound felhasználja a membrán hátsó részén távozó hangot. A rezonancia renszer növeli a basszust és optimalizálja az alacsony frekvenciák hatékonyságát és teljesítményét.

Középkategóriás
Az oldalsó hangfalak középkategóriás, 3,5 hüvelykes mélynyomók, mely teljes egészében cukornád rostból készülnek (ahogy a központi hangszóró is), ezzel lehetővé téve a kiváló teljesítményt. A rögzítő gyűrű gumiból készült, amely optimalizálja a tekercs mozgását.

Woofer
A központi hangszóró 6,5 hüvelykes mélynyomó, teljes egészében cukornád rostból készült. Ez a természetes polimer ultra tartós és könnyű. A felső rögzítőgyűrű gumiból készült, amely lehetővé teszi a nagyobb elmozdulást.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147844195

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn