Eladó gyöngyösi családiház

company_logo

62 000 000

Ft

310 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Házszám:
0

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2

Méret:
200 m²

Leírás

Gyöngyös belvárosában, akár három generáció együttélésére is alkalmas belvárosi családi ház eladó. A ház egy nagyon egyedi és különleges, két részletben épült, 1930-ban, kőből és téglából, majd 1990-ben lett egy L alak hozzáépítve téglából. Az elmúlt évben a tetőtéri 2. lakrész (102 négyzetméteres) teljesen újonnan lett kialakítva, a fűtés és a nyílászárók egy része felújításra kerültek. Mindhárom lakrészben van egy-egy hálószoba és egy-egy nappali, a földszinten tágas előszobával, konyha-étkezővel, kamrával, nyári konyhával kiegészülve. A földszinten és a tetőtérben is van fürdőszoba, a földszinten zuhanyzós, az emeleten kádas, WC-vel és bidével, illetve fürdőszoba akár a tetőtéri 2. új lakrészben is kialakítható. A tetőtéri 1. lakrészhez tartozik még két gardrób helyiség is, valamint ennek a nappali szobájában van egy plafonig beépített szekrénysor is. Az ingatlan nagysága ellenére a fenntartási költsége rendkívül alacsony. A tető alatt 15 cm-es kőzetgyapot szigetelés található, a fűtés 1 éve lett korszerűsítve, új gázcirkó berendezése van, a radiátorok szabályozhatóak, a ház régi falazata 50 cm vastag. A garázsban van vegyes tüzelésű kazán is, amelyet jelenleg nem használnak.

A háznak 50 négyzetméteres boltíves, téglával kirakott pincéje is van, nagyon hangulatos udvara egy jelenleg nem működő kis szökőkúttal, tágas, aknás garázs, nyári konyha, szerszámtároló tartozik hozzá. A garázsból közvetlen átjárási lehetőség van a nyári konyhába, illetve onnan az előszobába. Az utcáról autóval térkövezett részen lehet beállni a garázsba, a kiskapuból pedig különleges, boltíves árkád-folyosón tudunk bejutni a házba.
Annyi lehetőség van még benne, hogy nem lehet felsorolni, akár lakásként és vállalkozásként is lehet gondolkodni benne, mert az árkádból a tulajdonosok által csak "tündérszoba"-ként elnevezett tágas és különleges parkettás helyiség akár ügyvédi iroda, vagy bármilyen egyéb vállalkozás irodájaként is működhetne, mivel nagyon jó az ingatlan megközelíthetősége.
Jöjjön, nézzük meg és szeressen bele!101231
A Dr.Makkos Ingatlan Centrum franchise irodák nyitásához partnereket keres Budapestről és az ország egész területéről.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147793416

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn