Da Chen: Féltestvérek

1 350

Ft

Feladás dátuma:

szept 21., 11:38

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Regény

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladó a címben szereplő könyv, kitűnő állapotban.
Méretek a képeken.
Súlya: ~ 525 g.

"A Lung család mosolygott azon a fotón, maga a tökély, nekem viszont, a fattyúnak nem szabadott volna meg se születnem. Sosem lesz jogom az apámhoz, aki leszakította a Falu Virágszálát. Nem voltam más, csupán egy baleset. Biztosan nem szerettek, nem akartak, nem kívántak, nem kiáltottak értem. Csupa nem! Én voltam a tizenegyedik lábujj, a második köldök, egy anomália, egy fonákság, egy sötét felhő a kék égbolton."

A kínai kulturális forradalom tetőfokán egy tekintélyes tábornoknak két fia születik. Tan, a törvényes fia a politikai és gazdasági elit luxusába érkezik. Egyik nagyapja Mao vezérkari főnöke, a másik a nemzeti bank elnöke. Féltestvérének, Sentónak a tábornok szeretője ad életet, aki a gyermek születésének pillanatában leveti magát egy sziklaszirtről. A fiúknak fogalmuk sincs a másik létezéséről. Pekingben Tan a legjobb iskolákba jár, zenét és nyugati nyelveket tanul. A ragyogó eszű Sentót szülőfalujának gyógyítója neveli tisztes szegénységben. Mikor a falu egy határvillongásban porig ég, a fiú árvaházba kerül. Noha eltérő utakon járnak, mindkét fiatalembert szenvedélyes vágy vezérli - az egyik mindenáron meg akar felelni bálványozott apjának; a másik bosszút akar állni rajta.

A távolság és a körülmények elválasztják őket, mégis mit sem sejtve mindketten ugyanabba a nőbe szeretnek bele, és haladnak a maguk életútján a végzetes összeütközésig...

A Féltestvérek nagy ívű, lírikus hangvételű történelmi családregény gyilkosságokkal, szenvedélyes szerelemmel, a kifürkészhetetlen sors fintoraival, politikai intrikákkal, a kulturális forradalom utáni ébredésről, emberi sorsokról egy embertelen világban.

Postázás, Foxpost megoldható, utánvét kizárva.
( Az ár a szállítási költséget nem tartalmazza. )

Személyes átvétel Egerben,
Eger-Szolnok-Szentes,
Eger-Tiszafüred-Nádudvar, illetve Nádudvar-Szentes útvonalon, ritkán Budapesten, Eger-Budapest útvonalon, előzetes megbeszélés alapján.

A hirdetésben szereplő tárggyal kapcsolatos kérdésre szívesen válaszolok.

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:
Tel.szám:

Email:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150389863

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn