Audio Innovations Series 500 Harmonie A osztályú csöves erősítő

354 000

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 20:01
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
erősítő

Márka:
Egyéb

Leírás

Ld. mint fent, eladó lett az Audio Innovations egyik legjobban sikerült, szuper MM-fonófokozattal rendelkező, A-osztályú integrált erősítője, korához képest főleg, de egyébként is szép esztétikai és immár tökéletes műszaki állapotban. Innét származik egyébként> , és volt vele tennivaló, de a kondi- és ellenálláscserék után (ld. kép) a leendő tulajnak minden bizonnyal jópár évig nem lesz vele gondja. Ja, és nem recsegnek/sercegnek sem a potik, sem a választókapcsolók :-) .

Jelenlegi csőkészlete: 1x Precision ECC83, 1x Tungsram ECC83, 1x Sovtek 12AX7LP-S, 2x piros feliratos, hosszú élettartamú Tungsram E88CC (!), 4x JJ/Tesla EL34. (Megj.: jelenleg a fonó-fokozat csövei nincsenek benne mivel nem használom azt, s így legalább nem öregszenek; ill az E88CC-k és az EL34-ek max. 200 órát mentek.)

Aki pedig annyira azért nem ismerné: ez egy olyan csöves, aminek a rokkkzene sem okoz gondot, és ami a 2x25W-jával majdhogynem minden, 82dB-nél magasabb érzékenységű és stabil, de azért 4 Ohm alá nem sokat eső impedanciamenetű hangsugárzóval (pl. Spendor LS3/5a) csak Zenél :-) /Megj.: az erősítőnek 8 és 4 Ohm-os hangsugárzó-kimenetei vannak, de a magasabb impedancia-érték nem okoz neki gondot./

A fentiek szerinti ár fix és az esetleges postaköltséget tartalmazza, avagy személyesen kipróbálható és átvehető nálam; érdeklődni pedig Telefonon kérek, lécci - köszi :-)

Hirdetés azonosító: 151002667

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn