2 generációs, vállalkozásra is alkalmas családi ház

company_logo

27 900 000

Ft

182 353 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 23., 10:22
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Szintek száma:
3

Költözhető:
azonnal

Méret:
153 m²

Leírás

Vállalkozásra is alkalmas családi ház Kisköre központjában

Nagyszerű befektetési, üzleti lehetőség! A Tisza-tónál Kisköre központjában vált eladóvá ez a turisztikai szempontból is frekventált helyen található, lehetőségekben gazdag, 153 m2 hasznos lakóterű, 5 szobás, 2 konyha/étkezős, 3 fürdőszobás + 66 m2 pince garázzsal/műhellyel, több bejárattal is rendelkező családi ház. A 2 generációs, vállalkozásra is alkalmas ingatlan ideális állandó lakhatásra, nyaralónak, ugyanakkor apartman üzemeltetésre és üzlet kialakítására is alkalmas.

Épület/Műszaki adatok

Az összközműves, saroktelken elhelyezkedő, szinteltolásos ház masszív beton alapra, tégla falazattal, cserép tetővel épült. Fűtéséről és meleg víz ellátásról új gáz kombi cirkó, valamint gáz konvektorok gondoskodnak. Vegyestüzelésű kazán is beállítható, a kiépített rendszernek köszönhetően.

Az épületbe három ajtón is bejuthatunk, így a lenti korábbi üzletteret és a két lakórészt el is lehet szeparálni.
Az utcafrontról bejutva, a magasföldszinten egy járólapokkal burkolt fogadó tér/nappali/ vagy üzlettér (24,5 m2), és egy szoba (9 m2) található. Itt akár iroda, vagy kis üzlet kialakítható.

Innen ajtó vezet az első szinten található lakásba, ahol konyha/nappali/étkező (18 m2), folyosó/közlekedő (4 m2), egy hálószoba (8,5 m2), különálló WC/kézmosó (2 m2) és egy káddal/kézmosóval/tusolóval ellátott fürdőszoba található.
A közlekedő végén ajtó nyílik a külön bejárattal is bíró, emeletre vezető lépcsőházra (7 m2), itt spájz/tároló is található.

A felső lakásba érve a közlekedő/folyosóról (4 m2) nyílik egy káddal/kézmosoval rendelkező fürdőszoba (2,5 m2), különálló WC (1 m2), két hálószoba (9 m2, 9 m2) és egy konyha/étkező (11 m2). Innen ajtó nyílik a kis szinteltéréssel lejjebb található, szépen parkettázott, tágas nappalira (29 m2), ahol még gardrób (2,5 m2) és plusz tusolós, WC-vel ellátott fürdőszoba (4 m2) került kialakításra. A nappaliból lehet kilépni a tágas, városi panorámával rendelkező 10 m2-es erkély/teraszra.

A ház alatt hatalmas (66 m2) pince garázs/műhely található, kézmosóval és WC-vel ellátva.

Kert/Udvar

A karbantartott, körbekerített 446 m2-es udvarra három irányból is bejuthatunk nagy kapuk által. A telek több autó parkolására, csónak/hajó tárolásra is alkalmas.

Környék

A folyamatosan fejlődő Kisköre, valamint a csodálatos élővilágú Tisza-tó szépsége vonzza a turistákat, kirándulókat. Évszaktól függően programok, fesztiválok sokasága várja az ide látogatókat. Karnyújtásnyira boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, cukrászda, étterem, horgászbolt, piac, a közelben felújított strand és kikötő várja vendégeit.

Az ingatlan elhelyezkedése és kitűnő adottságai miatt sokféle hasznosításra alkalmas. Amennyiben kellemes otthonra és egyben saját bevételi forrásra vágyik a Tisza-tó turisztikai régiójában, ez nagyszerű lehetőség!

Jöjjön, nézzük meg együtt, ne hagyja ki ezt a remek vételt!
Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal, várom hívását akár hétvégén is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148327435

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn