Yamaha erősitő R-N303D

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
erősítő

Márka:
Egyéb

Leírás

R-N303D a Musiccast kompatibilis Yamaha hálózati erősítő család legújabb és legkisebb tagja 2×115 W, teljesítménnyel rendelkezik 4 Ohm-os terhelésen. Hátulján koaxiális és optikai digitális bemenetek kaptak helyet. A készülékek által támogatott formátumok közt szerepel többek közt a FLAC, AIFF és még a DSD is. Az erősítő a vezetékes Ethernet csatlakozás mellett vezeték nélküli Bluetooth és Wi-Fi kapcsolatokon is kommunikál a különféle mobil és az egyéb kompatibilis eszközökkel.

Hi-Fi minőség minden zenéhez

A Yamaha R-N303D Hi-Fi vevőkészüléke az audio rendszer központi eleme, mellyel zenét hallgathatsz az okostelefonról és hálózati forrásokról amelyet minden nap hallgat - élvezd a kivételes zenei hangzást. Ha igazán szereted a zenét, ez az egyetlen eszköz új dimenziókat nyit meg a hallgatás élvezetének, amiről álmodni sem mertél.

A zenéid mindenütt

A Musiccast nagy teljesítményű vezeték nélküli hálózatot használ a zene és az audio élvezet érdekében. Digitális zenei tartalmat továbbíthat az okostelefonról, PC-ről vagy NAS-ról az otthonában lévő egyéb Musiccast eszközökre. Megoszthatja a zenét is külső eszközökről, például CD-lejátszóról vagy TV-ről, amely az R-N303D készülékhez csatlakozik. A Bluetooth(R)-hoz csatlakoztatott okostelefonok vagy táblagépek hangtartalma több helyiségben is továbbítható a Musiccast eszközökkel.

Karc és sérülésmentes
Helyszinen kipróbálható,csak személyes átvéttel

Hirdetés azonosító: 150779166

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn