Speciális vízálló és penészgátló szilikon tömítés fuga felújító applik

3 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
egyéb

Leírás

Elszíneződött és penészes tömítések találhatóak fürdőszobájában? Újítsa meg az elöregedett, penészes szilikonozást egy lépésben: vigye fel a RE-New-t a régi szilikonra. H276

Könnyű használat
Penészálló: gomba- és penészölő formula a hosszas védelem érdekében
Önsimító csőr a tökéletes eredmény érdekében
Tökéletes tapadás az elöregedett szilikonon
Szagtalan
Színes szilikonok elfedésére is alkalmas (1 mm rétegvastagsággal)

Űrtartalom: 80 ml
Kiszerelés: Tubusos
Szín: Fehér

Alkalmazási terület

Saroktömítések felújításához alkalmazható vizes helyiségekben (pl. zuhanyzóban, fürdőszobában, konyhában, mosóhelyiségben), szaniterek körül és hidegburkolaton. Elfedi az elszíneződéseket, a penészfoltokat, kitölti az apró sérüléseket, pórusokat. Színes hézagtömítés esetén is használható min. 1 mm rétegvastagságban a megfelelő takarás érdekében. Szobahőmérsékleten köt, tartósan rugalmas bevonatot képez. A hosszantartó penészállósága speciális, háromszoros védelmet biztosító összetételének köszönhető, amely megakadályozza a penészspórák megtelepedését és terjedését. Alkalmas vízszintes és függőleges felületen egyaránt. A meglévő, régi tömítést alkalmazása előtt nem kell feltétlenül eltávolítani.

A felület előkészítése

A felújításra kerülő felületnek tisztának, tapadást gátló anyagoktól (olaj, zsír stb.), portól és szemcséktől mentesnek kell lennie. A zsíros szennyeződéseket megfelelő tisztítószer (pl. oldószer) segítségével, a penészfoltokat hipoklorit tartalmú szerrel lehet eltávolítani. A termék jól tapad meglévő szilikon felületen, kerámia lapon, zománcozott felületen, fán, eloxált alumíniumon, stb. Nem alkalmazható PE, PP, PTFE (Teflon), PMMA (pl. akril kádak) felületen. Nem alkalmas továbbá SMP és PU tömítőkön. Ismeretlen eredetű anyagok vagy speciális alkalmazás esetén végezzen próbát vagy forduljon műszaki szaktanácsadónkhoz. Szükség esetén a régi tömítés-szakaszokat, penészes vagy szennyeződött részeket erre alkalmas eszközzel (pl. tapétavágó kés) ki lehet vágni. A felületet, megtisztítása után bő vízzel le kell öblíteni, majd a Ceresit Re-new alkalmazása előtt alaposan meg kell szárítani.

Felhordás
A sarokhézag dimenziói:

Alkalmazás előtt győződjünk meg arról, hogy az applikátor (tubus elején található adagoló fej) jól illeszkedik-e a saroktömítéshez: illesszük az applikátort kb. 90 fokos szögben a sarokhézaghoz. A meglévő tömítő felülete és az applikátor közti hézagnak minimum 1 mm szélesnek kell lennie. Ez 1 mm vastagságú bevonatot eredményez. A bevonat vastagságának alakulása a saroktömítés dimenzióinak függvényében történik.
Anyagszükséglet

Az anyagszükséglet a felhordott bevonat vastagságától függ. 2 mm vastag réteg felhordásához, 1 méter hosszú, régi saroktömítésen, 28 ml szilikonra van szükség.

1 mm vastag réteg felhordásához, 1 méter hosszú saroktömítésen 13 ml szilikonra van szükség. 1 tubus Re-new átlagosan 3, 5-7, 5 m hosszú, háromszög alakú saroktömítés felújítására elegendő.

Vegyi ellenállás

Ellenáll víznek, tengervíznek, híg lúgoknak és savaknak, vízzel higított tisztítószereknek. Tartós vegyi terhelés esetén nem ajánlott. Gyengén áll ellen aromás oldószereknek, szerves savaknak, tömény lúgoknak és savaknak, klórozott szénhidrogéneknek. A vegyi anyag hatását befolyásolja annak hőmérséklete, koncentrációja valamint a hatóidő. További információért forduljon műszaki szaktanácsadónkhoz!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149354672

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn