Rusztikus ágy, vágyágy gerendából, extra erős 70 kg

185 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Barna

Méret:
140x200

Márka:
Egyéb

Típus:
kétszemélyes

Leírás

Egy ággyal sokszor akadnak gondok, pl. repedések jelennek meg, kilazulnak a csavarok, meghajlanak a matractartó deszkák stb. Ez azért is van, mivel két felnőtt súlya könnyen lehet 180-200 kg is, és ezt a súlyt éveken keresztül csak egy nagyon erős váz tudja megtartani.
Ez a forma eredetileg egy kiadó lakásba lett tervezve, ahol random emberek használják, és a tulajok már belefutottak hasonló gondokba, nem szerették volna, ha ilyen többet előfordul.

Vastag pallókból és gerendákból készült, masszív, nagy csavarokkal is meg van erősítve, ami a súlyán is érezhető, mivel több mint 70 kg. Akár egy életre szóló darab is lehet, ami bírja a gyűrődéseket.

Méretei: 220 cm hosszúság, 160 cm szélesség, 70 cm magasság. 140x200-as matrac befogadására alkalmas.
Az ágyrács a szállíthatóság miatt egy szalaggal van összefogva, viszont csavarokkal is rögzíthető a kerethez, igy még erősebben tart az egész váz. Ez nem lett lekezelve sem, hogy légáteresztő legyen és jól szellőzőn a matrac alatt.

Rusztikus bútorok esetében sokszor gondot okoz a tisztíthatóság. Itt az utolsó réteg egy matt lakk lett, így megőrizte a fa a természetes erezetét, viszont könnyen tisztítható is.

Igény szerint el tudom készíteni más méretben, formában és színben is. A képen látható dió színben készült. Matractartó nélkül is kérhető.

Úgy lett létrehozva, hogy jól csomagolható legyen, igy futárszolgálattal szállítható bárhova. A futárok segítenek a lepakolásban, behordásban is, összeszerelése pedig egyszerű csavarokkal történik.

Ilyen és hasonló termékek készítésével foglalkozom. Más felületeken is jelen vagyok Exists design néven, véleményekkel, számlaképesen.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149128461

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn