Notebook Dell laptop ( gyári akkumulátor és új gyári töltő

72 449

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Tárolókapacitás:
128 GB alatt

CPU típus:
Intel Core i3

Felbontás:
1920x1200

Operációs rendszer:
Windows

Méret:
15.6'' felett

Típus:
Notebook

Márka:
Dell

Leírás

Az új laptopok notebookok már nem annyira megbízhatóak. Vásárláskor gyári jótálláson kívül érdemes vásárolni plusz garanciát ! Ez közel most annyiba kerül. Az akkumulátor szinte új és vadonatúj töltő is jár hozzá ! Nem Üzletelek Vele Es Nem Tobb Tulajdonostol Valo!!! Elso Vagyok Es Nem Volt SOHA Szervizben Es Megbontva Mint ITT A Legtobb! SZEPT. Hétfő 9 tol laptop üzletben szervizben lehet megtekinteni ár + plusz áfa áron. + 24.490 Ft gyári Dell akkumulátor ( árban benne van ) ! A Dell tv okosito plusz 6490 + áfa. Média Marktban vásárolt Dell Inspiron ( fotókon a típus és az adatok ) Az új ára 250.000 Ft volt. Új ( fenyes androidos ( LED tv minőség - filmek miatt is ) monitor kepernyő. + Gyári akkumulátor .( Hálózat nélkül 3- 4 h használható. Mint az új ! 25000 Ft ba került.
Bátran vihető az egyetemi előadásokra is.
Hálózaton wifin is kiválóan működő Dell laptopom eladó lett. A kép rajta gyönyörű és karcmentes a monitor ! Nem össze keverendő a külföldről behozott ( alkatrészekkel ) egybe rakott darabokkal.! Ahogy tudtam mindig vigyáztam rá és csak kimondottan laptop táskában szállítottam és tároltam! Vásárláskor egyik legjobb I3 As processzorral szerelt 2.5 GHz nagyobb memórias és képernyő méretű RAM tárhely
Komoly érdeklődést várok. Uj tablet már emelt áron nincs akció. Tovább vársz még drágább is lesz a magas euró miatt. Számítógép Szerviz elküldheti és megtekinthető de szívesen megmutatom személyesen amíg nem viszem be. Most meg megéri. 2 db tablet van amit felre tettem. Ezutan újból áremelés meg is mondták. Csak addig van ilyen áron.!!!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149007527

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn