Maria Treben: Férfibetegségek +Oláh Andor: A természet patikája +1

3 300

Ft

Feladás dátuma:

szept 27., 15:08
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Életmód, egészség

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

-Férfibetegségek
Ökoszervíz 1991 -olvasatlan

A férfiak életében a 40. és 50. év között jelentkezhet az a kritikus időszak, amikor egyre-másra sorjáznak a betegségek. Isten patikáriusa, Maria Treben e könyvében a férfi- betegségekkel kapcsolatos tudásáról tesz tanúságot. Valóságos kincsestárat nyújt át a megelőzésre, a felismerésre és a kezelésre vonatkozó javaslataiból. A receptúrákon kívül Maria Treben bevált, értékes ötletekkel szolgál a gyógynövények megismerését, gyűjtését, tárolását illetően, továbbá útmutatást ad a teakeverékek és más házi szerek elkészítésére.

-A természet patikája
Kossuth 1987 -olvasatlan

"Könyvünk orvos szerzője több mint három évtizede foglalkozik a természetes gyógymódok kutatásával és gyakorlati alkalmazásával. Ma, mikor mélyen a köztudatba ivódott, hogy a betegségeket csak bonyolult szerekkel, műszeres beavatkozásokkal, technikai eszközökkel lehet gyógyítani, mondhatjuk, missziót teljesít azzal, hogy hatásos és veszélytelen öngyógyító, illetve betegségmegelőző módszerekkel ismerteti meg olvasóit. E kötetben elsősorban az emberiség történetének legősibb idejéből eredő, évezredes tapasztalatokban gazdag fitoterápiáról, azaz növényekkel gyógyításról szól. Felidézi kialakuklásának néhány állomását, megtanít arra, miként gyűjtsük, tároljuk és használjuk fel a gyógynövényeket, hogyan készítsük és fogyasszuk a gyógyteákat. Ezután számtalan keverék receptjét és pontos alkalmazási utasítását megadva részletesen szól a nyugtató, a szív- és érbetegek állapotát javító, a légúti és az emésztőszervi bántalmakat, a reumatikus bajokat gyógyító teákról, valamint az élénkítő, erősítő természetes szerekről. Nem feledkezik meg arról sem, hogy felhívja figyelmünket a helyes táplálkozás és általában a megfelelő életmód szabályaira. Azt vallja, amit a 2500 éves indiai orvosi könyv, a Csaraka Szamitha szerzője: Az ember olyan, mint a saját kocsiját hajtó kocsis. Ha jól készített és rendben tartott a kocsi és óvatosan hajt, sokáig mehet vele, ha rossz úton hajt, a kerekek megrongálódnak, összetörik a kocsi.

-Gyógynövény-kiskáté
Kódexfestő 2011 -új

A növények gyógyító erejének ismerete igen régi, már az őskori ember elsajátította a növényi táplálék felkutatása során. Nagy előnye, hogy semmilyen mellékhatása nincs, és olcsó az elkészítése. Az egyes gyógynövények hatását fokozza, hogy bizonyos növények több hatóanyagot is tartalmaznak, így nem csupán egyetlen betegség esetén értékesek és alkalmazhatók.

-a 3 könyv együtt -3300 Ft

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150512719

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 19 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn