Mamma Mia! - DVD + Pelenkás bajkeverő DVD

2 800

Ft

Feladás dátuma:

szept 10., 17:20
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
DVD

Műfaj:
Romantikus

Leírás

-Mamma Mia! DVD
Rendező(k):
Phyllida Lloyd;
Szereplők:
Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Amanda Seyfried, Stellan Skarsgard, Julie Walters, Itwas Tolen, Christine Baranski, Dominic Hooper
Kiadó:
Universal Pictures 2008 -karcmentes

Donna független, egyedülálló anya, és van egy kis szállodája egy idilli kis görög szigeten. Egyedül nevelte fel lányát, a tűzrőlpattant Sophie-t, és éppen most készül elengedni a kezét. Lánya esküvőjére Donna meghívta két legjobb barátnőjét, az életrevaló Rosie-t és a módos, sokszor elvált Tanyát a régi zenekarából, a Donna és a Dinamókból. Ám titokban Sophie is hívott három vendéget...
A lány már régóta kutatja apja kilétét, hogy legyen, aki az oltárhoz kíséri. Ezért aztán elhív hív három pasit Donna múltjából a mediterrán paradicsomba, ahol már mindannyian jártak 20 évvel korábban. És 24 kaotikus, varázslatos óra következik, melyben új szerelmek bimbóznak és régi románcok lobbannak fel újra a lehetőségek buja szigetén, ráadásul mindez az ABBA felejthetetlen slágereinek (I Have a Dream, Dancing Queen) dallamára.

+ajándék:
Pelenkás bajkeverő DVD
Rendező: Patrick Alessandrin
Szereplők: Thierry Lhermitte, Ophélie Winter, Maria Pacome, Leonor Watling
Kiadó: Best Hollywood Kft. 2003

Vincent Porel egy multinacionális építővállalat igazgatója. Mindent elért az életben, egy dolgot kivéve, ugyanis nincs gyereke. Az általa vezetett társaság egy olimpiai emelvény építésére kap megbízást. Az eredeti tervet Simon Variot készítette, aki tanulmányai közben álmodta meg az építményt.
Miközben Simon felderíti az építési területet, az Porel cégének tulajdonába kerül, de az igazgató végül visszautasítja a megbízást. Simon meghal... de Porel újszülött gyermeke lelkében visszatér és mindent megtesz, hogy pokollá tegye apja életét.
Eszközei sejthetőek, pelenkája és gyomra tartalmát igyekszik rendszeresen rázúdítani, s nem retten vissza az öngyilkos merényletektől sem. A fiúért aggódó apa kezdetben az éjszakai virrasztásokat, majd - munkáját feladva - állandó őrizetet kénytelen vállalni felesége helyett, aki nem sok érdeklődést tanúsít a gyerek iránt, ehelyett inkább tenyeres-talpas masszőrjét látogatja. Multimilliomosok, szilikon bombázók és badigárdok az egyik oldalon s az áldozat korábbi életének résztvevői, párizsi csórók a másikon.

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150171869

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn