Gyógyítsunk másképpen! Párhuzamos utak - Kürti: Gyógyulás otthon 1-2

3 800

Ft

Feladás dátuma:

szept 26., 14:19
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Életmód, egészség

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

-Gyógyítsunk másképpen! Párhuzamos utak a jobb egészség felé
Reader's Digest Kiadó 1997 -olvasatlan

Nem kell minden betegséggel orvoshoz fordulnunk vagy kórházba feküdnünk. Létezik számos természetes gyógymód, amelynek megfelelő alkalmazásával csodálatos eredményt érhetünk el. A könyv részletes leírást ad az alternatív gyógymódokról és természettudományos magyarázatukról. Közérthető ismertetők és ábrák segítségével bevezet az íriszdiagnosztika, a reflexológia, az akupunktúra, a gyógynövények, illetve más ismert és kevésbé ismert gyógymódok világába.

-Kürti Gábor: Gyógyulás otthon 1. - Talp- és kézmasszázs térképekkel, akupresszúrás meridiánokkal
Csepp Kiadó 2013 -új, olvasatlan

A szerző, akit természetgyógyászati rendeléséről, egyéb könyveiből, a Natúrsziget portálon megjelent cikkeiből sokan ismernek, közérthető tanácsokat ad a leggyakrabban előforduló betegségek házi gyógyításához, a kiváltó okok és a tünetek otthoni kezeléséhez.
Az orvosi diagnózist és kezelést persze nem helyettesíthetjük házi gyógymódokkal, de kiválóan kiegészíthetjük velük az orvosi terápiát, és gyorssegélyként ugyancsak alkalmazhatjuk az itt leírtakat. A könyvet azok figyelmébe is ajánljuk, akik nem betegek, és a jövőben is szeretnének egészségesek maradni.

-Kürti Gábor: Gyógyulás otthon 2. - 22-féle betegség gyógymódjai - Talp- és kézmasszázs térképekkel, akupresszúrás meridiánokkal
Csepp Kiadó 2013 -új, olvasatlan

A második kötetben további 22, gyakran előforduló betegséggel foglalkozunk, segítséget nyújtva ahhoz, hogy Ön már az első tünetek jelentkezésekor népi gyógymódokkal, házi módszerekkel javíthasson önmaga vagy szerettei állapotán. Az itt olvashatókat bárki különösebb felkészültség nélkül alkalmazhatja, de ezek a módszerek természetesen nem helyettesíthetik sem az orvosi diagnózist, sem a kezelést.
A több évszázados tapasztalatokon nyugvó népi gyógymódok hívei az európai és a távol-keleti tapasztalatokat egységes szerkezetben, ötvözve tanulmányozhatják ebben a könyvben. A szerző, akit természetgyógyászati rendeléséről, egyéb könyveiből, a Natúrsziget portálon megjelent cikkeiből sokan ismernek, közérthető tanácsokat ad a leggyakrabban előforduló betegségek házi gyógyításához, a kiváltó okok és tünetek otthoni kezeléséhez.

-a 3 könyv együtt -3800 Ft

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150492647

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 21 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn