Edward W. Odell: Érdekes esetek a fogászati rendelőben

4 600

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Általános orvoslás

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Medicina 2002 -olvasatlan

A gyakorló fogorvosok számára írt könyv klinikai eseteket ismertet, és rávezeti az olvasót a helyes diagnózisra, valamint ismerteti a választandó terápiás lehetőségeket. A könyv 193 oldal terjedelmű, jól megszerkesztett, szépen dokumentált munka, kiváló minőségű képekkel gazdagon illusztrálva. Az esetek leírása kapcsán elsősorban a felmerülő tünetekre és problémákra koncentrál, és az olvasó aktív bevonásával jut el az eset megoldásáig. Az anamnézis felvétele során kitér a beteg általános egészségi állapotára és valamennyi ismert betegségre. A tünetek és a vizsgálat alapján felveti, hogy milyen betegségek, kórképek jöhetnek szóba. Meghatározza a további vizsgálatok indikációit (laboratóriumi, radiológiai, hisztológiai vizsgálatok). Az egyes speciális vizsgálatok leleteinek értékelése során kifejti a további differenciáldiagnosztikai problémákat. Az ismertetett 43 eset leírása felöleli a gyakorlati fogászat csaknem valamennyi területét. Az ismertetett problémák megmozgatják az olvasó fantáziáját, aki szinte együttműködik a szerzővel az eset értékelésében és megoldásában. A könyv medikusok és fogorvosok számára egyaránt hasznos. Az olvasót a szisztémásan megtanult ismeretek integrálására készteti. Természetesen nem pótolhatja a gyakorlati tapasztalatot, de igen komoly segítséget nyújthat az egyetemi és posztgraduális vizsgákra való felkészüléshez és a mindennapi fogászati betegellátáshoz."

-Jutta Altmann-Brewe: Amalgám, az időzített bomba
M-érték 2003 -olvasatlan

Az amalgámtömések heves vitákat váltanak ki. Allergia, asztma, gyomorpanaszok, migrén, higanymérgezés vagy akár sclerosis multiplex veszélye fenyeget! A legújabb diagnosztikai és terápiás eljárások segítségével pontosan ki lehet mutatni és kezelni lehet a fogászatban használt fémek okozta mérgezéseket. A test kitartó méregtelenítésével szinte minden betegnél gyors javulás érhető el.
Ez a könyv mint az érintettek számára készült vezérfonal bemutatja a fogászatban használt anyagok veszélyeit, a különböző mérgezések tüneteit, a vizsgálati módszereket, a fémmérgezések tesztjeit és nem utolsó sorban az alternatív tömési eljárásokat.
Egyes orvosok Magyarországon is több mint tizenöt éve gyógyítanak holisztikus szemlélet szerint, valamint számos természetgyógyász alkalmaz olyan terápiát és diagnosztikát, amely jótékonyan kiegészíti ezen orvosok munkáját is. Az orvoslás és fogorvoslás területén hazánkban a biológiai fogorvoslás és az oralakupunktúra (szájüregben végzett akupunktúra) képviselői tesznek igen eredményes erőfeszítéseket a fent leírt problémák megoldására, az emberi szervezet működésének egészét véve alapul. Az 1990-ben megalakult Magyar Oralakupunktúra és Biológiai Fogorvosok Társasága tevékenységének köszönhetően 1998-ban a biológiai fogorvoslás hivatalosan a komplementer medicina része lett Magyarországon is.

-együtt -4600 Ft

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148926407

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn