Dishonored 2 -PC játék

3 990

Ft

Feladás dátuma:

okt 9., 10:11
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Játék

Leírás

A Dishonored 2-ben újra természetfeletti bérgyilkosként játszhatsz.Az Eurogamer által "mesterműnek" és a Game Informer által "kötelező bosszútörténetnek" nevezett Dishonored 2 az Arkane belső nézetes akciójátékának, a több mint 100 "Év játéka" díjat nyert Dishonored-nak a folytatása.

Történet
A Dishonored 2 15 évvel azután játszódik, hogy a Lord Regent-et legyőzték, és a rettegett Rat Plague a múlttá vált. Egy túlvilági bitorló elfoglalta Emily Kaldwin császárnő trónját, és a szigetek sorsa a tét. Emily vagy Corvo szerepében utazz Dunwall legendás utcáin túlra, Karnaca-ba, az egykor káprázatos tengerparti városba, amely a kulcsot rejti Emily hatalmának helyreállításához. A kívülálló jelével és hatalmas új képességekkel felfegyverkezve eredj ellenségeid nyomába, és szerezd vissza, ami jogosan a tiéd.

Játékmenet
Játszd végig az utad egy olyan világban, ahol a misztikum és az ipar ütközik. Vajon Emily Kaldwin császárné vagy a királyi védelmező, Corvo Attano szerepét választod? Láthatatlanul haladsz majd a játékban, kihasználod a brutális harcrendszert, vagy a kettő keverékét használod? Hogyan fogod kombinálni a karaktered egyedi képességeit, fegyvereit és kütyüit, hogy kiiktasd az ellenségeidet? A történet reagál a döntéseidre és izgalmas végkifejleteket eredményez, miközben végigjátszod a játék minden egyes, kézzel készített küldetését.

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés azonosító: 150753182

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 14 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn