Denon PMA-500AE erősítő szép állapot. Lemezjátszó bemenet, jó hang!

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
erősítő

Márka:
Egyéb

Leírás

Denon PMA-500AE erősítő megkímélt, gyári állapotban, gyári rendszertávvezérlővel eladó.
Mivel rengeteg a csaló üzenet, és a jófogás nem nagyon tesz ellene semmit, ezért érdeklődni a fenn látható email címen lehet.
Itt természetesen meg is hallgatható korrekt körülmények között. Az utánvételes küldés is megoldható a vevő felelősségére és költségére, de a személyes átvétel korrektebb, így azt előnyben részesítem.
Az erősítő tartalmaz egy nagyon jó hangú lemezjátszóbemenetet, MM Phono fokozatot is, így a kedvenc lemezeket is azonnal és jó minőségben lehet hallgatni. Van rajta hangszínszabályzó is, de szerencsére kikapcsolható, így tisztábbá téve az amúgy is meglepően jó hangot. A fejhallgatókimenet is példaértékű, jól használható esti zenehallgatáshoz is. Audiofil hangkép. Gyors, sima és meglehetősen részletgazdag hang jellemezi, kiváló színpadképpel, transzparenciával, kellő energiákkal és dinamikával. Mivel audiofil szempontok szerint épült, a túlméretezett tápegység és a kiváló megépítés következtében meglepően jól boldogul bármilyen hangfallal, akár a Dynaudio vagy a Dali hangfalakat is jól hajtja, de az Angol dobozokkal is kiváló hangminőséget ad. Tiszta, jól kivehető részletekkel, és hangszerhűséggel. Véleményem szerint sokféle műfajon megállja a helyét. Én klasszikus rock és jazz műfajokon hallgattam elsősorban.
A mai árak kissé már elszálltak sajnos, most újonnan egy sztereó Denon erősítő már kétszázezer forint, én 69.999- Ft. -ot kérek érte. Alku, csere-bere köszönöm de nem érdekel! Ha egy jó erősítőt keres megfizethető áron, ezt feltétlenül vegye számításba!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150598436

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn