CHORD Mojo DAC nagyon jó állapot, gyári csomagolás. Rendkívül jó hang

99 999

Ft

Feladás dátuma:

szept 3., 12:57
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
erősítő

Márka:
Egyéb

Leírás

CHORD Mojo DAC, Audiofil hangképpel, nagyon jó állapotban, gyári csomagolásban. Itthon vásárolt, első tulajdonostól. Nagyon jó hangú eszköz, akár otthoni használatra is alkalmas. Ennyiért nem hallottam még jobbat. Minden felbontást tökéletesen kezel, USB, Optikai és Coax digitális bemenetek. Utánvételes küldés is megoldható, de kizárólag MPL értékcsomagban alapos csomagolásban. Ez plusz 3.999- Ft. Alku, csere nem érdekel!

Jellemzők: Informatív, finom és dinamikus hangzás. Kiváló ritmika, energikus, hajtós hangkép. Műszakilag masszív felépítés, jó kivitelezés, fém máz jellemzi. Nagyon megbízható, minden formátumot azonnal felismer, és hibátlanul kezel. ( DSD, 768 kHz is akár ). " A DAC építési minősége fantasztikus. A minimális részletek ellenére a Mojo szilárd fémdarabnak tűnik. Repülőgép-minőségű alumínium burkolata gyönyörűen megmunkált és rendkívül magas színvonalon van kidolgozva. Rengeteg részlet van itt, és az a fajta betekintés a felvételbe, amit a Hugo-ig nem hallottunk. De nem a kiváló felbontás nyűgöz le minket a legjobban. A Mojo azon képessége, hogy az összes információt összefüggő zenei egésszé rendezi, kiemeli a versenytársak közül.
Mozart 12. zongoraversenye (24-bit/192kHz) megerősíti a Mojo meggyőző hangszínegyensúlyát, és a dinamika biztos kezeléséről árulkodik.
Erőt és léptéket tud közvetíteni, amikor a zene megkívánja, de megvan a finomsága ahhoz, hogy a finomabb részekből is a legtöbbet hozza ki." Teljes teszt:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150021876

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn