Álló porszívó ! Akkumlátoros !

37 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 25., 11:57
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Teljesítmény:
2500 W felett

Állapot:
Új

Szín:
Lila

Márka:
Egyéb

Típus:
Porzsák nélküli porszívó

Leírás

30 000 Pa/250 W: A Vacniq akkus porszívó erőteljes 250 W-os kefe nélküli motorral működik, amely 30 000 Pa nagy szívóteljesítményt generál max üzemmódban. A beépített 5 cellás akkumulátor 2200 mAh-val normál üzemmódban 30 percig üzemeltethető. 2 szívási mód közül választhat, amelyek különféle alkalmakra alkalmasak.
Fejlett 5 fokozatú HEPA szűrőrendszer: Lélegezzen friss, pormentes levegőt! A vezeték nélküli porszívó nagy sebességű légáramlást és 5 fokozatú HEPA szűrőrendszert használ a porrészecskék 99,99%-ának eltávolítására. A hagyományos szűrőkkel összehasonlítva tovább bírja, tisztább a levegő és egészségesebb az otthon!
Többfunkciós 6 az 1-ben kialakítás: A vezeték nélküli, összecsukható porszívó három különböző tisztítókefefejjel rendelkezik, amelyek könnyen kombinálhatók 6 konfigurációban, például egy kézi porszívó, amely tökéletes kanapékhoz, autókhoz, billentyűzetekhez és hálószobák padlójához. . A fogantyús porszívó alkalmas nagy területek és szőnyegek tisztítására a nappaliban, konyhában, hálószobában és egyéb helyiségekben. A visszahúzható fémcsőnek köszönhetően a magasság könnyen állítható.
Forgatható, minden sarokba elfér: A vezeték nélküli fogantyús porszívó 270°-ban forgatható fejjel rendelkezik, amely megkönnyíti az összes sarok tisztítását még szűk helyeken is (pl. ágy vagy kanapé alatt, a szekrény sarkában). Az erősebb motoros N390 padlókefe megkönnyíti a szélek tisztítását.
Vezeték nélküli és könnyű: Tapasztalja meg a vezeték nélküli tisztítás szabadságát! A fogantyús porszívó könnyű és egy kézzel is működtethető. A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően könnyedén elérheti az összes sarkot, és könnyedén tisztíthatja a lépcsőket, az autók belső tereit, a függönyöket, az ágyak alatt és más nehezen elérhető helyeken.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150457855

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 10 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn