Whoop strap 4.0 onyx black. Aktivitáskövető

55 000

Ft

Feladás dátuma:

jún 20., 14:05
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Eszközök:
Kiegészítők

Nem:
Uniszex

Leírás

Folyamatos Monitoring. A Whoop egy egyedülálló, hordható fitneszeszköz, amely folyamatosan figyeli a fiziológiai adatokat, beleértve a pulzusszámot, a légzésszámot, a nyugalmi pulzusszámot, a pulzusszám változékonyságát, a bőrhőmérsékletet, a vér oxigénszintjét, a napi aktivitást és az alvást, hogy a felhasználók jobban megértsék a saját állapotukat. Általános egészségi és jóléti állapotot, és nyomon követheti előrehaladását az idő múlásával.
Kövesse nyomon és naplózza napi viselkedését, például tevékenységét, diétáját, alkoholfogyasztását, stresszszintjét, koffeinbevitelét és még sok mást a Whoop Journal segítségével. A Whoop ezután kiszámítja, hogy mely viselkedésmódok segítik vagy rontják leginkább az alvást és a felépülést, így könnyebbé válik az egészséges szokások megtartása.

Folyamatos adatokat kaphat napokig egyetlen feltöltéssel vízálló* akkumulátorunkkal, amely lehetővé teszi, hogy menet közben is töltsön, miközben viseli.

Közösségi Támogatás: A Whoop támogató közösséget kínál a felhasználóknak, köztük profi sportolóknak és fitneszrajongóknak, akik megosztják egymással tapasztalataikat és meglátásaikat. Ez a közösség inspirációt és bátorítást ad a felhasználóknak, miközben fitnesz- és wellness-céljaik elérésén dolgoznak. Ezenkívül a Whoop közössége szakértői erőforrásokhoz és útmutatásokhoz is hozzáférést biztosít a felhasználóknak egészségük és jóllétük optimalizálása érdekében.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148565250

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn