Somogyi Imréné - Rajvezetők könyve - Úttörővezetők kiskönyvtára 5

990

Ft

Feladás dátuma:

okt 7., 00:38
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Szociológia

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladó Somogyi Imréné, Templom Józsefné - Rajvezetők könyve (Úttörővezetők kiskönyvtára 5.) c. könyv, a képeken látható, jó állapotban.

Személyes átvétel Kapuváron, vagy szükség esetén postázom a megbeszélt módon (Posta / Foxpost / Emag Easybox / Packeta)
Foxposttal kedvezményesen 1200Ft-ért tudom küldeni!

Vannak még eladó könyveim, filmjeim, konzol és PC játékaim! Folyamatosan töltöm fel őket.
Könyvek:
Játékok:
Filmek:

Leírás:

Az Úttörővezetők kiskönyvtára sorozat új kötetével jelentkezünk: a Rajvezetők könyvével. Célunk, hogy a kisdobos- és úttörőrajok vezetőinek - a sorozat eddigi írásait kiegészítő - elvi és módszertani segítséget adjunk a rajvezetői munkához. Most sem vállalkozhatunk a teljességre, kézikönyvünk írásai nem terjedhetnek ki a rajvezetői munka minden részkérdésére, csupán néhány kiemelt feladatra kívánjuk a figyelmet felhívni, és a gyakorlatban eddig jól bevált eljárásokkal, módszerekkel megismertetni olvasóinkat.
Kötetünk két - egymástól jól elválasztható - részből áll. Az első fejezetben gyakorló úttörővezetők, rajvezetők szólnak arról, hogy milyen elvek alapján, milyen módszerekkel alakítható a rajok élete, hogyan szervezhető, vezethető a kisdobosok, az úttörők mindennapi mozgalmi tevékenysége. A második fejezetben az Úttörővezető című folyóiratban megjelent írásokból válogattunk olyan ajánlásokat, amelyek a rajvezetői munkában nyújthatnak segítséget mind a kezdő, mind a tapasztalt rajvezetőknek.
Szándékunk, hogy az ötletekkel, az ajánlásokkal új eljárások, módszerek kidolgozását elindító gondolatokat ébresszünk. A kézikönyv írásaival természetesen nem vállalkozhatunk arra, hogy általános érvényű tanácsokat adjunk, amelyeket mindenhol, minden körülmények között eredményesen lehet alkalmazni. Ötleteinket a helyi hagyományok, körülmények figyelmbevételével kell alakítani, felhasználni. A Rajvezetők könyve nem pótolhatja a csapatvezetőség rendszeres segítségét s a rajvezetők ötletes, mindig újra képes alkotómunkáját, csupán némi támpontot adhat ehhez.

Hirdetés azonosító: 150708814

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn