Salgópolc olcsón eladó

11 999

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 17:29
Üzleti felhasználó

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Egyéb

Típus:
polc, polc rendszer

Leírás

Masszív fémszerkezet Kiváló minőségű acélból készült, nagyon nyomásálló és nem deformálódik könnyen; porszórt rozsdaálló felület; csavar nélküli rendszer jó stabilitást biztosít, keresztmerevítőkkel a jobb stabilitás érdekében; teljes méretek: 90 x 180 x 40 cm. Minden polc maximális teherbírása 175 kg, összesen 5 szint. A teljes teherbírás maximum 875 kg.
5 emelet környezetbarát MDF panelekből (E1 osztály), rugalmasabb, mint a forgácslap, és sima felülettel rendelkezik; a szélei tiszták és nem élesek. Méretek padlónként: 90 x 40 cm.
Könnyű összeszerelés Egyszerűen szerelje össze a polcos egységet, csavarok nélkül. Csavar nélküli össze- és szétszerelési rendszerünk sokkal könnyebb, mint a csavaros polcrendszerek.
Innovatív kialakítás A porszórt fémfelület sima; egyik fémrésznek sincs éles széle. A függőleges támasztékok lekerekített élekkel rendelkeznek, ami nem csak növeli teherbíró képességüket, hanem megakadályozza a vágásokat is. A polcok közötti távolság szabadon állítható. 8 műanyag láb található, amelyek megvédik a padlót a karcolásoktól.
Sokoldalú Alkalmas alagsorba, raktárhelyiségekbe vagy műhelyekbe, valamint otthoni vagy professzionális használatra. Igényeitől függően 1 polc akár 2 munkaasztallá is alakítható.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150741143

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Gyurka

Gyurka Kisgép Kereskedés

További hirdetései

Üzleti felhasználó

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn