Irodakonténer / Iroda / Irodaépület / Mobilház / Konténer

25 000 000

Ft

Feladás dátuma:

okt 2., 14:09

Tulajdonságok

Állapot:
Újszerű
Típus:
Konténer épület

Leírás

Eladó egy 18 db konténerből álló irodaépület.

A komplexum tartalmaz külön férfi és külön női öltözőket Lista polcrendszerrel berendezve, konyhát, irodákat, külön férfi és női mosdókat, nagy üveges várót, raktárat, gépészeti helyiségeket, stb. (Lásd a tervrajzon). A berendezési és felszerelési tárgyak részét képezik az eladásnak: konyhabútor Bosch konyhai gépekkel, nagy teljesítményű klímák, elektromos fűtőtestek minden helyiségben és a folyosókon, polcrendszerek, íróasztalok, székek, bútorok, kapcsoló és vezérlőszekrények, elektromos szerelvények stb. A konténerek valóban újszerűek, az egész épület kivitelezését minőségi és ipari megoldások jellemzik. A konténerek össz. alapterülete 330m2. Az előtető és a vízelvezetés szintén tartozékai az épületnek.

Az irodaépület melletti nyitott csarnok külön megegyezés tárgyát képezi. ( ~100m2 alapterület, 5m ereszmagasság, HEB280-as horganyzott acélszerkezet trapézlemez borítással és csatornával.)

Az ár tartalmazza Győr és 100km-es körzetében a helyszínre szállítást is! A konténerek külön nem eladóak! Egyedi igények szerint a konténerek helyzetét lehet rugalmasan változtatni de ez már a vevő feladata! Irodán kívül alkalmas szálló, mobilház, konténerház kialakítására is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150615769

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn