Huawei Watch Fit vizálló okosóra eladó

19 990

Ft

Feladás dátuma:

okt 12., 08:49
Üzleti felhasználó
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Anyag:
Műanyag

Állapot:
használt

Szín:
Fekete
Márka:
Huawei

Leírás

Huawei Watch Fit (TIA-B09) vizálló okosóra eladó

A gyönyörű 1,64" -es téglalap alakú AMOLED kijelzővel és 280 x 456 HD felbontással2 a Huawei Watch Fit ultra-tiszta és széles nézési élményt nyújt. Az automatikus fényerő beállítás jobb napfényben történő megtekintést kínál, amíg a hat Always-On3 óraszámlap lehetővé teszi hogy kifejezd személyes stílusodat és hangulatodat az adott napon.
A kényelmedre szabva
Az óra felületén a fontos funkciók könnyen testreszabhatóak. Ami leginkább érdekel téged, mint például az időjárás, a pulzus, a lépések, az akkumulátor élettartama és egyéb funkciók szabadon kiválaszthatóak és a kényelmed szerint állíthatod be a pozíciójukat
Könyebb kialakítás,hosszabb üzemidő
A hihetetlenül vékony és könnyű Huawei Watch Fit a megnövelt akkumulátor teljesítménny is csupán 21 gramm7 így tökéletes társ az egész napra. A kettős lapkakészlet architektúrával és energiatakarékos algoritmusokkal az óra üzemideje akár 10 nap is lehet. A gyorstöltési technológiával pedig az óra akár egy egész napot képes üzemelni, mindössze 5 perces töltéssel.

Személyiedző az órádban
Kezd el bármikor az edzést a Huawei Watch Fit használatával és szabadulj meg az edzésgyakorlat demonstráló videók keresgélésétől. Ez az óra 12 féle edzés animációval9 rendelkezik, mint például Gyakorlatok a munkahelyen, a teljes test nyújtása, a has edzés és 44 sztenderd mozgásbemutatót tartalmaz. Hozd ki a legtöbbet a szabadidődből, például kávészünet vagy hétvégi lustálkodás időtartalma helyett, hogy fitt maradj ezzel az okosórával.

96 edzésmód
A Huawei Watch Fit pontos és valós idejű edzésmutatókat biztosít a 11 professzionális sportmódhoz, beleértve a futást, az úszást és a kerékpározást. A 85 egyedi edzésmód lehetővé teszi, hogy felszabadítsd lehetőségeidet, legyen szó jógáról vagy nagy intenzitású intervallum edzésről, az óra nyomon követi a valós idejű pulzusszámodat, a kalóriákat és az edzés időtartamát is.

Találd meg a legjobb ritmusodat
Egy beépített GPS-érzékelővel, 5 ATM10, AI pulzus algoritmussal és innovatív érzékelőkkel a Huawei Watch Fit minden edzésmódra fel van készülve. Ez az óra valós idejű mérőszámokat, tudományos hatásértékeléseket és szakmai útmutatást nyújtva segít jobban edzeni.

Okos edzés partner, Előrehaladott módszerek
A Huawei Watch Fit képes észlelni az edzés kezdetét, felismerni az edzés típusát és emlékeztet arra, hogy kezdd el követni azt.11 Függetlenül attól, hogy futsz vagy úszol, a Huawei Watch Fit képes követni a pontos edzésmutatókat, amelyekre szükséged van. Miután befejezted, részletesebb mutatók, szakmai elemzések tudományos útmutatások érhetőek el a Huawei Egészség alkalmazásban.

Maradj motivált minden nap
A Huawei Watch Fit egész nap követi a fitnesz fejlődésedet és emlékeztet arra, hogy időnként fel kell állnod, hogy megakadályozd a túl sok ülést. Az óra három színes körben rögzíti a napi lépésszámot, az aktív órákat, valamint a közepes és nagy intenzitású tevékenységeket.

0-24-es pulzusfigyelés
A Huawei Truseen 4.0 pulzusmérő technológiának köszönhetően ez az intelligens óra napközben is valós időben tudja pontosan nyomon követni a pulzusodat, még alvás közben is, illetve időben észleli, hogy pulzusod meghaladja-e a normál tartományt és emlékeztetőt küld, hogy egész napos egészségvédelmet nyújtson neked.

Tulajdonságok:
46 x 30 x 10,7 mm
Csuklófedési tartomány: 13 ~ 21 cm (standard modell)
11 ~ 19 cm (Sakura Rózsaszín Szíj Modell)
Kb. 21 g (szíj nélkül)
1,64 hüvelykes AMOLED 456 x 280 HD
Az AMOLED érintőképernyő támogatja a csúsztatás és érintéses kézmozdulatokat.
GPS támogatott
2,4 GHz, BT 5.0, BLE
4 GB Memória
6 tengelyes IMU érzékelő (gyorsulásmérő, giroszkóp érzékelő)
Optikai pulzusmérő
Kapacitív érzékelő
Környezeti fényérzékelő
Android 5.0 vagy újabb
IOS 9.0 vagy újabb
5 ATM vízálló

Szállitás lehetőségek:
("szállitással kérem") opcióval kérhető.
A legkényelmesebb és legbiztonságosabb megoldás utánvétellel:
3390Ft GLS háztól-házig (1-2 munkanap) futárnak kell fizetni átvételkor a teljes összeget.

Hirdetés azonosító: 150815240

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti felhasználó

Utoljára aktív: 8 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn