Kategória:
Feladás dátuma:
ma, 17:34Jellemzők:
Kézi prés, friss gyümölcsök levesezéséhez tervezve
Házi must (gyümölcslé) készítése zúzott, pépes gyümölcsök (csonthéjas, csonthéjas vagy bogyós gyümölcsök) préselésével
Megfelel az 1935/2004/EK európai parlamenti és tanácsi rendeletnek az élelmiszerekkel közvetlenül vagy közvetve érintkezésbe kerülő anyagokra és tárgyakra vonatkozó követelményeinek
Felépítés: robusztus acélorsó (kétkezes karral), bükkfából készült préskosár, lakkozott gyűjtőtál (átmérő: 370 mm), talp a rögzített rögzítéshez szükséges furatokkal
Tartozékok: poliészter szűrőbetét
Műszaki adatok:
Kosár átmérője: 270 mm
Medence átmérője: 370 mm
A prés űrtartalma: 30 l
Rábaszentmiklós
A hely közelítőlegesen szerepel.