Giasco Edison SB Hro CI 45-ös villanyszerelő bakancs

21 500

Ft

Feladás dátuma:

szept 22., 08:36
Üzleti
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
védő felszerelés, munkavédelem

Leírás

Giasco Edison SB Hro CI 45-ös villanyszerelő bakancs
Villanyszerelőknek szánt, talplemezzel és orrmerevítővel ellátott munkavédelmi bakancs. Speciális talpszerkezete az elektromos szigetelésen felül véd a környezeti hőhatásoktól valamit a legfeljebb 300 °C-os kontakthőtől.
Felsőrész

Prémium minőségű, 1,8 - 2,0 mm vastagságú, karcolásoknak kiválóan ellenálló, természetes bőrből készült felső rész. Az Edison villanyszerelő bakancs oldalán egy fényvisszaverő csíkot találunk.

Ergonomikusan párnázott nyelv és szártető gondoskodik a megfelelő komfortérzetről, akár egész napos munkavégzés során is.

Belső kialakítás

Három dimenziós szövési technológiával készült, így optimális légáramlást biztosító, jó kopásállóságú szövet bélés.

Talpbetét

Az Edison bakancsban a villanyszerelők számára elengedhetetlen, elektromosan szigetelő, kivehető talpbetét kapott helyet. Emellett a talpbetét a hideg és a meleg ellen is jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Anatómiai kialakításának köszönhetően megfelelően alátámasztja a lábat, így hosszabb távon is kényelmes.

Talprész

A Hard Rock technológia megfelelő védelmet nyújt azok számára akik fokozottan vannak kitéve az áramütés veszélyének. A gumi összetételű talpszerkezetnek köszönhetően a lábbeli talprésze 1000V-os ellenállásra van minősítve, emellett 20000V-nak képes ellenállni legfeljebb 1 percig. A technológia megfelel az amerikai ASTM F2413-11 és kanadai CSA Z195-14 szabványoknak is.

Az elektromos szigetelés mellett a talprész szigetelést biztosít legfeljebb -17 °C-os hideg és maximum 300 °C-os kontakthő ellen.

A megnövelt hatékonyságú rezgéscsillapító és energiaelnyelő sarokrész csökkenti a lábra ható terhelést munkavégzés közben.

Védelmi funkciók

Az orrészben kompozit orrmerevítő található, amely akár 200 J-os ütközés és 15 kN-os nyomás ellen is védelmet nyújt. A kompozit kapli előnye, hogy sokkal könnyebb az acélbetéteknél, kevésbé hűl át és kevésbé irritálja a lábfejet.

A talpátszúrással szembeni védelemről egy 1100N-os ellenállású kevlár talplemez gondoskodik. A beépített kevlár lemez anyaga rugalmas, így jobban alkalmazkodik viselője tartásához, szinte észrevehetetlen védelmet kölcsönöz lábának és sokkal kényelmesebb viseletet nyújt.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150404466

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn