Dior Sauvage eau de parfume 100ml

22 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Kiszerelés:
100 ml

Nem:
Férfi

Állapot:
új, bontott
Márka:
Dior

Leírás

Eladó a képeken látható és a leírásban szereplő 100ml- es kiszerelésű férfi parfüm. Csak a fotók miatt lett kibontva. Megtekinthető és átvehető Győrben. Illetve előre utalás után Foxpost megoldható.

François Demachy, a Dior parfümőre a sivatag varázslatos alkonyatából szerzett inspirációt. Az éjszakai hűvösséggel keverve az égető sivatagi levegő mély illatokat bocsát ki. Egy pillanat vastag kékre színezve, amely felszabadítja a legvadabb ösztöneket. Abban az órában, amikor a farkasok előbújnak, és az ég lángba borul, új varázslat bontakozik ki.

A Sauvage Eau de Parfum létrehozásakor nem összpontosítottam annak erejére. Aláírása már eléggé azonosítható. Nem az volt a cél, hogy ezt hangsúlyozzuk, vagy telítsük a kompozíciót. Ehelyett mindegyik domináns jegyet szerettem volna gazdagítani, hogy új színeket fedjen fel. François Demachy, Dior parfümőre Intenzív és sima nyom, titokzatosan erőteljes nagy pontosságú frissességében. A calabriai bergamott, a Sauvage lelkes és lédús kézjegye fűszeres és érzéki jegyzekkel kiegészítve. Az Ambroxan borostyános-fás nyoma vanília köré borul, füstös jeggyel, a férfiasabb érintés érdekében. Zölden betakarítva, majd forró vízben áztatva ezt a Pápua Új-Guineából származó kivételes vaníliát innovatív extrakciós módszerrel dolgozzák fel, amely tartalmazza aromái komplex erejét. Finoman egzotikus mivoltát egy borostyános-fás alapon terjeszti szét, és a Sauvage érzéki keleti jegyeit nyújtja.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149154402

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 11 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn