Denon Avr-x1100 7.2-es, 4K WiFi Bluetooth Hdmi, Net, rádióerősítő

95 000

Ft

Feladás dátuma:

okt 9., 19:23
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
erősítő

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó a képeken látható állapotú Denon Avr-x1100 7.2-es, 4K WiFi Bluetooth Hdmi, Net, rádióerősítő ..A készülék minden funkciója rendesen működik.A készülék rendelkezik Hdmi, optikai+coaxilás digitális, bemenetekkel.Csatlakoztatható tv, telefon, számítógép, stb készülékekhez..Garanciával.Posta rendben..Kérem nézze meg a többi hirdetésemet is.Ahol sok szép terméket talál.Az AVR-X1100W 7.2 Network AV Receiver a Denon csúcskategóriás AV készülékekben található technológiákat kínálja, így kimagasló értéket képvisel. A 7 csatorna mindegyike 145 watt teljesítményt biztosít, emellett a Denon mérnökök sokéves tapasztalatát az erősítő kialakítás terén, így biztos lehet abban, hogy a hang a hangsugárzókból erőteljes, kontrollált és részletgazdag lesz. A beépített Wi-Fi segítségével gyorsan felléphetünk az otthoni hálózatra, míg a Bluetooth gondoskodik a vezeték nélküli lejátszásról a kompatibilis hordozható eszközökről - soha nem volt ilyen egyszerű.

A tiszta és áttekinthető képernyőmenünek és a beállítási asszisztensnek köszönhetően a receiver beállítása teljesen egyszerű. Ezen felül hallgathatjuk az internetes rádióállomások széles választékát, valamint élvezhetjük a zenét a Spotify-on keresztül a legújabb Spotify Connect rendszer segítségével (előfizetés szükséges). Összességében ez a modell a funkciók egyedülállóan széles választékát biztosítja az árkategóriájában.
4K Ultra HD 60 Hz Jeltovábbítás; 4:4:4 Pure Color Sub-mintavétel Jeltovábbítás
A 6 HDMI bemenettel az AVR-X1100W-t számos HDMI forrás eszközhöz csatlakoztatható. A Blu-ray és a Game bemenetek támogatják a 4K Ultra HD 60 Hz és 4:4:4 Pure Color video jeltovábbítás technológiákat és emellett a legújabb HDMI specifikációkat is. Az AVR- X1100W videó része teljes mértékben kompatibilis a 3D-s tartalmakkal is.

Beépített Bluetooth, beépített Wi-Fi, Airplay és DLNA Sok hordozható eszköz van felszerelve Bluetooth vezeték nélküli kapcsolattal - és az AVR-X1100W-be épített Bluetooth vezeték nélküli technológia lehetővé teszi, hogy akár 8 Bluetooth-kompatibilis eszközről steamelje kedvenc zeneszámait - mint például okostelefonok, hordozható audio lejátszók és tabletek. A beépített Wi-Fi vezeték nélküli technológia által az AVR-X1100W felcsatlakozik az internetre az otthoni hálózaton keresztül, megnyitja az internetes rádióállomások zenei világát, valamint a Spotify streaming előfizetéses szolgáltatáson keresztül a legújabb Spotify Connect rendszert.

Hirdetés azonosító: 150765513

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 10 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn