Danielle Steel: Baleset című könyv

600

Ft

Feladás dátuma:

ma, 22:17
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Regény

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladó a képen látható, Danielle Steel: Baleset című könyv.
Rövid ismertető:
Page Clarke jó anya, jó feleség és olyan barát, akire mindenki vágyik. Családja az amerikai középosztály eszményképe lehetne. Nagyon vigyáz két gyermekére, a hétéves Andyre és a tizenöt éves Allysonra, ám mindentől mégsem tudja megvédeni őket.
A tinédzser Allyson a szárnyait próbálgatja. Azt hazudja anyjának, hogy az estét barátnőjével, Chloe-val fogja tölteni, ám a lányok igazából két idősebb fiúval találkoznak. A jól sikerült randi után vidám hangulatban kocsikáznak hazafelé, amikor bekövetkezik a tragédia...
A kórházban Page találkozik Chloe elvált apjával, és mivel férjét nem tudja utolérni, az idegen férfi erejére támaszkodva próbálja átvészelni a várakozás drámai óráit. Vajon Allyson túléli-e? És a többiek? Lehet, hogy a fiatalok ittak? Vagy drogoztak? Ki volt a hibás? És hol van a férje? Tökéletesnek gondolt élete egy röpke pillanat alatt összeomlik.
De az írónő ismét meggyőz bennünket arról, hogy túl lehet élni ezt is, hiszen a szeretet, a remény, a belső tartás erejével a legnehezebb próbatételeket is átvészelhetjük.

Puhatáblás, 2005. évi kiadás, 326 oldal.

Személyesen átvehető Sopronban vagy Szombathelyen. Kéthetente, előre megbeszélt időpontban át tudom adni Zamárdiban, Győrben vagy a Budapest-Kelenföld pályaudvaron is.
Kérésre előre utalást követően postázom vagy csomagautomatába (Foxpost, MPL) helyezem, de az ár a postaköltséget nem tartalmazza.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150562489

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn