Braun Silk Expert Pro 5 PL5347 villanófényes szőrtelenítő

120 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Teljesen új, ajándékba kaptuk, de nem használtuk, ezért eladó.

Személyesen átvehető Győrben vagy foxpost is megoldható.

Braun PL5347 Silk-expert Pro 5 IPL pulzáló fényű Epilátor termék leírása
Skinpro 2.0 (Sensoadapt(TM))
A bőrtónus az egész testben változó, így a Skinpro 2.0 érzékelő (Sensoadapt(TM)) UV-szűrővel folyamatosan érzékeli a bőrt, és automatikusan beállítja a teljesítményt minden fényimpulzus a test különböző területeire.

Látható eredmények akár 6 hónapig
Kategóriájában a legjobb teljesítmény a látható szőrtelenítésért mindössze 4 hét, akár 6 hónap alatt. Használja ezt az eszközt hetente egyszer egy hónapon keresztül, hogy megtekinthesse az első eredményeket, és hosszú ideig sima bőrt kapjon. A lézeres szőrtelenítés alternatívája.

Erőteljes és finom
A Skinpro 2.0 érzékelő (Sensoadapt(TM)) folyamatosan érzékeli a bőrtónusát (másodpercenként 80-szor), és automatikusan beállítja a pulzáló fény intenzitását, hogy tökéletes egyensúlyt biztosítson a gyors eredmények és a bőr gyengédsége között.

Pontos és precíz tetőtől talpig
Ez a pulzáló fényű epilátor precíziós fejjel rendelkezik a kisebb és érzékenyebb területekhez, például az archoz és a bikini területhez, egy szabványos fejjel, amely ideális a hónaljhoz, és egy nagy fejjel a nagyobb testrészekhez, például a mellkashoz vagy lábakhoz.

Sima bőr még az érzékeny területeken is
2 üzemmódja igazítja a fény intenzitását, így az érzékeny és kényes területeken is hosszan tartó sima bőrt biztosít. Első használatra is ideális.

Kevesebb kezeletlen terület
A Silk-expert Pro 5 a Braun leggyorsabb fényimpulzusos epilátora, fél másodpercenkénti fényimpulzusokkal. A folyamatos, nagy sebességű fényimpulzusok gyors görgetést és nagyon kevés kezeletlen foltot tesznek lehetővé.

10 intenzitási szint A
10 intenzitási fokozattal a Skinpro 2.0 (Sensoadapt(TM)) technológia pontosan érzékeli a test bőrtónusának legkisebb változásait is. Ez biztosítja a potencia tökéletes egyensúlyát a tartós eredmények érdekében otthonában.

Tartósra tervezve
A Silk-expert Pro 5 400 000 fényimpulzussal van felszerelve, amely 22 évnyi teljes testkezelésnek felel meg?. Akár 6j/cm? teljesítményszintet kínál, ami a leggyorsabb módja a látható szőrszálak tartós csökkentésének.

Tudja meg, hogy a pulzáló fény megfelelő-e az Ön számára
A Braun pulzáló fényű epilátor a bőrtónusok széles skálájára alkalmas, a világostól a közepesig, a természetes szőkétől a sötétbarnáig vagy feketéig terjedő hajra. A pulzáló fény technológia kevésbé alkalmas világosszőke, vörös, ősz vagy fehér hajra, mivel kevesebb a fényelnyelő melanin.

A doboz tartalma

Silk-expert Pro 5
2 precíziós fej
Széles fej
Venus Swirl Extra Smooth borotva
Tápkábellel és elektromos csatlakozóval felszerelt transzformátor
Beauty táska

Hirdetés azonosító: 150147652

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 15 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn