Azdome M550 3 Kamerás Autós Menetrögzítő Kamera (12 Hó Garival) Eladó

49 900

Ft

Feladás dátuma:

jún 25., 07:35
Szállítással is kérheted

Leírás

Eladó Azdome M550 3 kamerás (4K + 2x1080P) magyar nyelvű autós menetrögzítő kamera (2025.májusig garis). WIFI + GPS + WDR. 4 napot használt, mivel a gépkocsit értékesítettük. Makulátlan, teljesen új állapotú. Az ár tartalmazza a rögzítéshez szükséges memória kártyát (Azdome 64 GB, U3 V30 A2 Micro SD XC I) és ajándékba adom hozzá a gyári Azdome bekötő kábelt a parkoló üzemmódhoz. A készülék vásárlásánál alapból nem jár a készülékhez plusz 10.000-12.000 Ft lehet megvásárolni. . (beltéri biztosítékdobozból biztosítja az áramot a fedélzeti kamerának, akkumulátor védelemmel ellátva, így nem merül le az akkumulátor).

Ár: 49.900 Ft.

Paraméterek:
Az Azdome M550 prémium minőségű Magyar nyelvű menetrögzítő kamera. Ajándék 64 GB-os memóriakártya! 4K-s videófelvételre 150 fokos széles látószög mellett képes, beépített Wifi és GPS-el rendelkezik, tartozéka egy Full HD felbontású hátsó + egy Full HD felbontású belső kamera is. Minden funkció megtalálható benne 24H Parkolás figyelő, WDR, Gyorsított videófelvétel, Mozgás érzékelő stb
Az Azdome legnagyobb teljesítményű modellje az M550 széria, ami Magyar nyelvű, kompakt, könnyen kezelhető, Prémium Wifi + GPS + 3 csatornás (1 első + 1 hátsó + 1 belső) menetrögzítő kamera, ami 150 fokos első és 140 fokos hátsó + 140 fokos belső látószöggel rendelkezik.. Ez a prémium menetrögzítő kamera a Sony legkiválóbb IMX érzékelőjével van felszerelve, így a képek tűélesek lesznek legyen szó akár nappalról, akár éjszakáról. A készülékben az egyik legújabb generációs Novatek képmegjelenítő processzor működik, amely biztosítja a remek képi minőséget. A 30 képkocka/másodperc sebesség zökkenőmentes, folyamatos felvételkészítést tesz lehetővé.
A belső kamerája kiválóan alkalmas az utastérben történtek rögzítésre, valamint parkolásnál az autó oldalára is jobban rálátunk ezzel a kiegészítővel, rongálás esetén könnyebb így a bizonyítás.
Magyar nyelvű menü:
Az Azdome M550 autós kamerára telepítve van a magyar nyelvű menü, továbbá a telefonos applikáció is rendelkezik magyar nyelvű opcióval.
WIFI funkció:
A beépített WIFI funkciónak köszönhetően, a telefonról is kényelmesen kezelhető, az Azdome applikáció letöltésével a felvételek bármikor visszanézhetőek.
GPS funkció:
A beépített GPS funkciónak köszönhetően mindig láthatod, hogy hol, milyen sebesség mellett készült a felvétel, így egy esetleges téves gyorshajtási csekk könnyebben bizonyítható. A rögzítés folyamatos, ami visszanézhető egy számítógépre telepíthető szoftverrel együtt a historika.
Loop rögzítési funkció:
A beépített Loop rögzítési funkciónak köszönhetően a felvétel folyamatosan, megszakítás nélkül tárolódik a memóriakártyán: az autó üzembehelyezésével egyidőben a kamera automatikusan bekapcsol, majd leállításkor kikapcsol, így nem kell manuálisan üzemeltetni a készüléket.
G szenzor:
Ütközés esetén a G-szenzor lezárja és elmenti az épp felvett anyagot, így a folyamatos rögzítés funkciónak köszönhetően sem veszik el a bizonyítékkal bíró felvétel.
Parkolási mód:
Az M550 autós kamerához külön adapter rendelhető, amivel az autó akkumulátorát közvetlen feltudja használni. Ilyenkor ha csatlakoztatva vannak a kiegészítői kamerái, úgy mindegyik kamera képe folyamatosan rögzítésre kerül. Az autó akkumulátorát pedig teljesen nem tudja leszívni, hiszen a beépített intelligens rendszernek köszönhetően az áram felvétel automatikusan megszakad amint az akkumulátor feszültsége 12V alá csökken. A készülék saját akkumulátorral is rendelkezik mindemellett, viszont azzal a 24H felvétel nem kivitelezhető.
Éjjellátó funkció:
Éjjelátó funkcióval ellátott kamerájának köszönhetően, a sötétben is tisztán kivehetők a tárgyak, rendszámok.
Széles látószög:
A széles látószögű objektívnek köszönhetően a kamera mindent rögzít, ami az autó előtt 170°-os szögben történik így le van fedve az Ön sávja, a menetiránnyal szemben haladó sáv, valamint a környék is. A hátsó és belső kamera 140 fokos széles látószöge pedig szintén rendkívül széles spektrumban képest rögzíteni a külső eseményeket.
Mágneses talp!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148655849

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn