Optoma Full HD 3D Ultra Short Throw Projektor

450 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 11., 16:49

Leírás

optoma ehsnzust

Optoma Full HD 3D Ultra Short Throw Projektor

2DB 3D szemüveggel.

Izzóban 1900 üzemóra van.

Széles látószög
Ez a nagy teljesítményű, széles látószögű projektor tökéletes képet nyújt Full HD felbontásban, továbbá kis méretének köszönhetően könnyen hordozható. Fejlett optika teszi lehetpvé a vetítést, körülbelül 2 méteres átló mellett fél méterre a képernyőtől, amely jelentősen csökkenti a helyigényt, ezért a projektor különösen oktatáshoz alkalmas, illetve a kisebb cégek számára. Tiszta képet és kiváló láthatóságot kínál, mindamellett a hang a beépített 16W hangszórón keresztül érkezik.

Optoma DLP

Kiváló kép
A Optoma projektor ideális eszköz bemutatók számára. Nagy értékű 4000 ANSI fényerő garantálja a kivételes láthatóságot még el nem sötétített szobában is, valamint a 20000: 1 kontrasztnak köszönhetőenmindig jól olvasható szöveget biztosít. A Brilliantcolor technológia a természetes és élénk színek tökéletes reprodukcióját kínálja a vetített képen. Ezen túlmenően az Optoma legalább öt éven át színstabilitást garantál normál működés mellett.

Optoma DLP

Az új technológia előnyei
A konkurens termékekkel összehasonlítva a szabadalmaztatott DLP technológiával rendelkező projektorok nem tartalmaznak levegőszűrőt amelyet cserélni, vagy tisztítani kell. Az így kapott digitális képet ebben az esetben mikro tükrökből álló rendszerrel rendelkező speciális chip biztosítja. A sokoldalú használat érdekében a projektor USB porttal, HDMI és VGA csatlakozókkal, valamint praktikus lézerrel rendelkező távirányítóval rendelkezik.

Kivételesen gazdaságos
A projektor speciális, csökkentett fogyasztású lámpával rendelkezik, amely akár 70% -os energiamegtakarítást nyújt, és emellett akár 6500 órára is meghosszabbítja a készülék élettartamát. A további megtakarításokról az automatikus kikapcsolás funkció is gondoskodik, amely automatikusan kikapcsolja a projektort az esetre, ha tétlen lenne.

Eco+

Optoma DLP

Fejlett 3D technológia
A projektor támogatja a Full 3D technológiát, amely teljes felbontású képeket garantál nemkívánatos vibrálás nélkül Az eredmény részletes és éles kép, amely a legmodernebb moziélményhez hasonlít. Egyszerűen csatlakoztasd a Blu-ray lejátszót vagy játékkonzol, és élvezd a 3D-s élmény.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150192722

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn