Minőségi Garmin Nüvi 1390 Bluetooth GPS navigáció 2024 Full EU !

19 999

Ft

Feladás dátuma:

szept 1., 16:12

Leírás

%%% Fix ÁR %%%

/// Kérem a megadott mobilszámon keressen üzenetekre nem válaszolok a megértést köszönöm ///

Minőségi használt Garmin Nüvi 1390 típusú autós GPS navigáció 2024 legújabb Full EU térképpel abszolút naprakészen csak bekapcsolja és már indulhat is !

/// Természetesen magyar nyelvvel és magyar navigációs hanggal telepítve ///

Karcsú. Vigye magával

Huszonöt százalékkel vékonyabb, mint a többi nüvi, így az 1390T az ideális utitárs. A nüvi 1390T könnyedén csúszik a zsebébe vagy táskájába, újratölthető lítium-ion akkumulátorával pedig akár autón kívül is használhatja. Használja ki az 1390T új, tömegközlekedési funkcióját, mely letölthető opcionális Cityxplorer tartalmaival (hamarosan elérhető) könnyedén navigálja Önt az adott városokban metrókon, villamosokon, buszokon vagy egyéb járműveken.

Legyen tisztában a sávokkal, mielőtt túl késő lenne

Nincs több találgatás, hogy merre is kéne tartania a következő fordulónál. A sávinfó szolgáltatás a kereszteződés előnézettel a megfelelő sávba irányítja Önt a fordulóhoz vagy kijárathoz közeledve.

Fordulóról-fordulóra irányítás

A nüvi 1390T intuitív kezelőfelülettel fogadja, mely két egyszerű opcióval indít: "Hova?" és "Térkép megtekintése". Érintse meg a színes kijelzőt, hogy könnyedén kereshessen címet vagy szolgálatást.

Telefonhívások könnyedén

A szabadkezes telefonhívásokhoz a nüvi 1390T-ben beépített Bluetooth vezeték nélküli technológia is helyet kapott belső hangszóróval és mikrofonnal. Csak párosítsa a kompatibilis Bluetooth-képes telefonjával és máris beszélgethet, miközben továbbra is az útra koncentrál. Tárcsázáshoz egyszerűen használja az érintőkijelzőt vagy telefonja telefonkönyvét. Hívás fogadásához csak érintse meg a képernyőt és beszéljetn a beépített mikrofonba.

Forgalmi riasztások

Kerülje el a forgalmi akadályokat a nüvi 1390T alaptartozék FM forgalmi vevőjével. Ezzel a funkcióval információt kaphat az útja során várható akadályokról, késésekről. Egyszerűen érintse meg a kijelzőt, és máris kerülőutat javasol Önnek a készülék.

A navigáción túl

A navigáció csak a kezdet. A nüvi 1390T üzemanyagtakarékos, köszönhetően az ecoroute funkciónak ez a zöld üzemmód kevesebb üzemanyaghasználattal tervez útvonalat, és követi járműve fogyasztását. Számos utazás közben hasznos funkció található a készülékben, többek között JPEG képnézegető, utazó óra időzónákkal, valuta- és mértékegység átváltó, számológép, egyebek. A fényképes navigáció funkcióval a Garmin Connect oldalról letöltött fotók helyszínére könnyedén navigálhat. Szintén elérhető a forgalmi információs szolgáltatás, melyhez opcionális vevő szükséges. A "Hol vagyok?" opcióval azonnal láthatja a legközelebbi címet, segélyállomást és aktuális pozícióját. A nüvi 1390T Garmin Lock funkciójával lezárhatja készülékét, hogy mások ne férhessenek hozzá, a letölthető járműszimbólumokkal pedig személyre szaghatja azt. Tovább bővítheti berendezését az opcionális microsd kártyákkal.

Műszaki adatok

Fizikai jellemzők

Méret, Szél.xmag.xmélys: 12.2 x 7.5 x 1.6 cm
Kijelző méret (Szél.xmag.): 9.7 x 5.7 cm; 10.9 cm átló
Kijelző felbontás (Szél.xmag.): 480 x 272 képpont
Kijelző típus: Wqvga színes TFT, fehér háttérvilágítással
Súly: 161, 6g
Akkumulátor: Újratölthető lítium-ion
Működési idő: akár 4 óra
Vízhatlan: Nem
Nagy érzékenységű vevő: Igen

A doboz tartalma:

Garmin Nüvi 1390
8GB micro SD kártya
autós tartó
autós töltő

Személyesen Székesfehérváron tekinthető meg előre megbeszélt időpontban !

Ha bármi kérdése van keressen bizalommal a megadott mobilszámon köszönöm !

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149984482

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 15 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn