Ház Csákvár legszebb részén közel Székesfehérvárhoz sürgősen eladó

17 000 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Típus:
Belföldi

Leírás

Csákvár belterületi határában Fehér úton bekerített 1035 m2 telken eladó egy családi ház jellegű nyaraló, hétvégi ház, akár állandó lakásnak is megfelelő lehet, viszont ha kicsi lenne, tökéletes szaunának és beltéri jakuzzinak. Egy kis Spa központ.

A ház 2010-ben épült magas elvárások mellett, 36m2 (27m2 + 9m2 terasz) déli fekvésű, lapos tetejének köszönhetően a nyári csillaghullás fantasztikus élmény.

A ház 4 részre tagolt, 2 szoba, konyha és fürdőszoba. A szobák műpadlósak és külön bejáratúak. A fürdőszoba zuhanyzós.
A házba és a telken több helyre is lel van vezetve a vezetékes víz és az áram is. A gáz is a telken van. A szennyvíz elvezetését egy 2m3-es derítő oldja meg. A csatorna rákötés is megoldható.

A ház mellett kapott helyet egy tágas fedett garázs beálló, ami akár kiülőként, teraszként is funkcionálhat, vagy a ház bővítésére is alkalmas lehet.

A telken rengeteg érő gyümölcsfa különlegesség van, pl: mandula, mogyoró, gesztenye, naspolya, som, füge, szilva, meggy, cseresznye, barack és még sok más. Pálinkafőzés.
Gyerekes családok részére a fa árnyékában egy extra nagy homokozó vagy magaságyás is található.
Kiváló lehetőségek tárháza, a környék csendes és nyugodt az utca széles és rendezett, a posta és a szemétszállítás is megoldott. A szomszédok állandó lakosok, a buszmegálló 10 perc sétára van és több irányba elérhető.
A telek előtt széles karbantartott út megy, ami turista útvonal is, így vállalkozásra is alkalmas lehet.

Imádni fogja ezt a kétszobás kis garzont csodálatos kilátással a hegyekre, közel a központhoz, de mégis távol a főút zajától.
A városban gyógyszertár, játszótér, fagyizó, iskola, óvoda és sok más található valamint gyönyörűen felújított városközpont várja az ide látogatókat. Fél óra távolságra van Tatabánya, Bicske, Oroszlány, Budapest előváros, Biatorbágy, Mór, Velencei-tó közelsége.

Költözni akar, összeköltözne párjával, de a családi ház túl drága, túl nagy, fenntartása sokba kerül, az építkezés sokáig tart és még telke sincs, akkor itt a megoldás. Ennek a háznak a fenntartása olcsó és a kényelme a családi házé.

Sajnos családi okok miatt el kell adnunk a szeretett is telkünket.

Hirdetés azonosító: 149398705

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 12 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn