HP 15s-eq1035nh 15.6" Fullhd laptop, AMD Athlon 3020e, 4GB, 128GB SSD,

80 000

Ft

Feladás dátuma:

okt 3., 10:50
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Tárolókapacitás:
128-255 GB

CPU típus:
Egyéb

Felbontás:
1920x1080

Operációs rendszer:
Windows

Méret:
15-15.6''

Típus:
Notebook

Márka:
HP

Leírás

Számítógép előre telepített Windows 11 rendszerrel

Ennek az eszköznek a megvásárlásával a Windows 11-et előre telepítve kapja meg a számítógépére. Az új operációs rendszerrel úgy dolgozhat, pihenhet vagy alkothat, ahogyan Ön szeretne. A Windows 11 új szintre emeli a termelékenységet, újradefiniálja, ahogyan a számítógépnek segítenie kell a munkavégzést. Gyorsan és egyszerűen hozzáférhet az Ön által kedvelt hírekhez, információkhoz és szórakoztató funkciókhoz. A Windows 11-ben elérhető Widgets funkció és a továbbfejlesztett Microsoft Edge böngésző a hatékonyság és a személyre szabhatóság tökéletes kombinációja. Rendezze az ablakokat, optimalizálja a képernyőterületet, és azonnal növelje termelékenységét.



HP Laptop 15s

Egész napra elegendő töltöttség

A hosszú akkumulátor-üzemidő, valamint a hajszálvékony keretes kialakítás megkönnyíti a folyamatos kapcsolattartást. Bárhol hatékonyan dolgozhat vagy kikapcsolódhat a HP 15 laptoppal, amely megbízható teljesítményt és nagyméretű képernyőt biztosít, így streamelhet, böngészhet, és gyorsan elvégezheti feladatait.

AMD Athlon 3000 sorozatú mobil processzorok Radeon grafikus kártyával



Pcie SSD meghajtó

A rendszer villámgyorsan, másodpercek alatt elindítható az akár 128 GB-os kapacitású Pcie SSD meghajtóval.

Full HD kijelző

Dőljön hátra, és élvezze a kristálytiszta látványt és képeket nyújtó, 2 millió képpontos kijelző nyújtotta ragyogó minőséget. Az 1920 x 1080 képpontos felbontás a digitális tartalmak egészen új dimenzióit nyitják meg.

Csillogásmentes panel

A csillogásmentes panelnek köszönhetően egyszerre élvezheti a napsütést és a kedvenc tartalmát. Nem tükröződő és matt felületű, így még kültéri használat esetén is kevésbé csillog.

Elegáns kialakítás

Ezt a vékony és könnyű számítógépet könnyedén magával viheti egyik szobából a másikba vagy az utazásaira. A könnyedén hordozható számítógéppel bárhol, bármikor dolgozhat vagy kikapcsolódhat.

Forradalmi kijelzőmegoldás

A forradalmi kijelzőmegoldás által biztosított vékony keretes kialakítás révén még többet láthat kedvenc tartalmaiból. Magával ragadó multimédiás tartalmak, maximális megtekintési terület.

Kétcsatornás mikrofon

A két mikrofon és a speciális zajcsökkentő szoftver minden videobeszélgetésnek vagy videofelvételnek kristálytiszta hangzást biztosít.

Hirdetés azonosító: 150631387

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn