Fekete Cortina X3 Tris Evolution a modern 3 kerekű

25 000

Ft

Kategória:

Eladó; Baba-mama; Babakocsi 

Feladás dátuma:

okt 19., 13:22

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Márka:
Egyéb

Nem:
unisex
Típus:
Újszülött babakocsi

Leírás

Eladóvá vált szeretett babakocsink Cortina X3 Tris Evolution a modern 3 kerekű jó álapotban van egy részt ki szívta a nap amit tudni kell hogy Mózes kosaras és bebyhordos 3in1 Ben annyi hogy a sport része hiányzik nincsen hozzá pelenkázó táska de minden más meg van hozzá mi is így vettük a beby hordó azért nincs a képen mert szabadnak a hizatai érdeklődni lehet privát üzenetbe


Hivatalos leírás

Cortina X3 Tris Evolution a modern 3 kerekű moduláris rendszer, 0-36 hónapos babák számára.

A csomag tartalmazza az autóba is beköthető mózeskosarat, a megfordítható sportülést és az Area A csomag része még az univerzális esővédő, a lábzsák, a naptetővé alakítható kupola a sportrészhez, a bevásárlókosár és a mózeskosár kupolája és lábzsákja használható a sportbabakocsin.
A szabadalmaztatott Quicky System segítségével a mózeskosár és az autósülés egyetlen kattintással, adapter nélkül illeszthető a vázra, és ugyanilyen egyszerűen levehető. A Via Vai System Reverse lehetővé teszi a sportrész két irányból illeszthetőségét a vázra.
Újdonság: felfújható kerekek! Bolygókerék elöl, és a Quick Release mechanizmusnak köszönhetően egy mozdulattal kiszedhető kerekek
Alumínium váz ovális csövekkel és felfújható kerekekkel.A babakocsi rendkívül könnyen manőverezhető. Bolygókerék elöl. Központi fék, hátul állítható keménységű felfüggesztés. A kötött tolókar magassága, igény szerint beállítható. A sportrész háttámlája több fokozatban állítható, szinkronban a lábtartóval.
A sportrész és a hordozó, 5 pontos biztonsági övvel van felszerelve.
A szabadalmaztatott Quicky System segítségével a mózeskosár és az autósülés egyetlen kattintással, adapter nélkül illeszthető a vázra, és ugyanilyen egyszerűen levehető. Via Vai System Reverse lehetővé teszi a sportrész és a hordozó két irányból illeszthetőségét a vázra. Nagy méretű bevásárló háló. Huzata levehető, könnyen tisztítható.

Hirdetés azonosító: 150958762

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn