DJI RC2 Kijelzős Távirányitó Eladó/ DJI Beszámítási Lehetőség

119 900

Ft

Feladás dátuma:

szept 27., 08:55
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Kellék

Leírás

DJI RC2 Kijelzős Távirányitó Eladó/ DJI Beszámítási Lehetőség

Ára:119.900Ft

Garancia 2025.11.08 ig érvényes rá
Dji távirányitó beszámítása lehetséges

Kompatibilis:
-dji air3
-dji mini4 pro
-dji neo

DJI új O4 adórendszerét támogatva a DJI RC 2 távirányítója olyan drónokkal működik, mint az Air 3 és a Mini 4 Pro. Képes fogadni a kompatibilis drónok 1080p felbontású élő közvetítését. A felvételeket kényelmesen megjeleníti az RC 2 beépített 5,5 hüvelykes 1080p kijelzője.

Erőteljes processzor
A DJI RC 2 erős processzorral van felszerelve, amely jobb CPU- és GPU-teljesítményt kínál. Ez biztosítja az alkalmazás és a rendszer rendkívül gördülékeny működését, zökkenőmentes és intuitív irányítási élményt biztosítva minden repülésnél.

Videó átviteli rendszer
A következő generációs DJI O4 videóátviteli technológia a 2,4 GHz-es, 5,1 GHz-es és 5,8 GHz-es frekvenciasávokat támogatja, így a DJI RC 2 továbbfejlesztett interferencia-ellenes képességekkel rendelkezik. Az O4-kompatibilis drónokkal, például a DJI Air 3-mal párosítva a DJI RC 2 alacsony késleltetésű HD videóátvitelt képes elérni 10 km-es maximum hatótávon belül.

2T4R antennák
A DJI RC 2 két beépített és két külső antennát tartalmaz, amelyek támogatják a 2T4R rendszert. Ez megduplázza az adó- és vevőantennák számát az előző generációs DJI RC-hez képest, javítva a jelerősséget és tovább javítva az átviteli teljesítményt a zökkenőmentes irányítás és a biztonságosabb repülés érdekében.

FHD képernyő
A DJI RC 2 5,5 hüvelykes, 1920 × 1080 felbontású beépített FHD képernyővel rendelkezik, amely 700 nit magas fényerőt képes fenntartani.

Tárolási kapacitás
A DJI RC 2 32 GB beépített tárhellyel rendelkezik, amely lehetővé teszi a képernyő közvetlen rögzítését és gyorsítótárazását. Támogatja a microsd kártya bővítését egy további tárolási lehetőség érdekében.

Személyesen Budapest- Székesfehérvár vonalon és Agárdon tudom átadni, vagy Foxpost vagy GLS vagy Postai úton tudom elküldeni(szállítási díjszabás alapján)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150504968

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn