7" Garmin Dezl 760 Truck Kamion GPS navigáció 2024 élettartam Full EU

74 999

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 03:10

Leírás

%%% Fix ÁR %%%

/// Kérem a megadott mobilszámon keressen üzenetekre nem válaszolok a megértést köszönöm ///

Prémium használt szép állapotú 7" Garmin Dezl 760LM Kamionos GPS navigáció 2024 legújabb teljes Európa térképpel élettartam ingyenes térképfrissítéssel abszolút naprakészen csak bekapcsolja és már indulhat is vele természetesen magyar nyelvvel és magyar navigációs hanggal is telepítve !

A dezl 760LM a kifejezetten kamionosok számára készített 7" képátlójú navigátor. Nem csak végigvezeti az útvonalán a kamionjához beállított kritériumok alapján, de segíti az Aktív sávinformációnak köszönhetően a megfelelő sávba helyezkedni. Mutatja a különböző veszélyeket, például szeles részek, éles kanyarok vagy a kijárati szolgáltatásokat és a kamionos Érdekes Helyek (POI) pontokat.

Fejlett kamionos funkciók

Részletes, fordulóról-fordulóra irányító funkciójával a dezl 760LM speciális útvonalterveken vezeti végig, melyek kifejezetten kamionos korlátozásokat figyelembe véve készülnek (személyre szabható a magasság, súly, hossz, szélesség és a rakomány típusa is). Egyszerűen adja meg járműve méreteit és a rakomány típusát, a dezl 760LM ennek megfelelően tervezi meg az útvonalat. A fedélzeti útvonaltervezővel több megállós útvonalakat készíthet, valamint menthet el későbbi felhasználásra.

Lásson többet az Aktív sávinformációval

A hatalmas 7" képátlójú, nagy felbontású kijelzőjével a dezl 760LM rengeteg információt nyújt Önnek nagyszerű részletességgel. Egyszerűen láthatja a kamionos értesítéseket és figyelmeztetéseket útja során.

Készülék élettartamra szóló térképfrissítések

A dezl 760LM Lifetime térképfrissítéssel érkezik. Ez azt jelenti, hogy Ön azonnal letöltheti a legfrissebb térképet, amint az elérhetővé válik (nincs havi díj vagy egyéb költség), készüléke élettartamáin, biztosítva, hogy mindig a legpontosabb információk birtokában legyen.

Vezessen biztonságosan

A dezl 760LM jelzi Önnek a következő forgalmi állapotokat és útviszonyokat, például az éles kanyarokat, hidak magasságát, súlykorlátokat és erősen szeles részeket. A képernyőn megjelenő emelkedő és lejtő információk segítenek a vezetőnek megfelelő sebességbe kapcsolni. Amennyiben a kamionos sebességhatár eltér az adott úton az autóstól, ez külön kerül megjelenítésre. A beépített óra automatikusan vált az időzónák között, valamint jelzi a napkelte és napnyugta időpontját. Határátlépésnél értesítést kap, de akár tolatókamerát is csatlakoztathat a készülékhez.

Kamionos szolgáltatások és Érdekes Pontok

A dezl 760LM kamion-specifikus Érdekes Pont adatbázist tartalmaz, mely többek között jelzi az autópálya kijáróknál biztosított szolgáltatásokat, mint kamionos parkoló, étel, szállás vagy pihenőhelyek.

Smartphone Link kompatibilis

A Smartphone Link az egyik legjobb dologgá változtatja a dezl 760LM készülékét. Ez a Google Playből letölthető alkalmazás összekapcsolja Androidos telefonját a dezl 760LM készülékkel, így azok információkat oszthatnak meg egymás között. Segítségével olyan területen, ahol a szolgáltatás elérhető, például üzemanyagár vagy időjárási információkat szerezhet be.

Vezeték nélküli telefon kihangosítás

A könnyű vezeték nélküli kihangosításhoz a dezl 760LM Bluetooth rendszert tartalmaz, így a beépített hangszóró és mikrofon segítségével az arra alkalmas telefonjával összekapcsolva kezdeményezhet vagy fogadhat telefonhívásokat. Csak párosítsa telefonját és máris beszélhet úgy, hogy közben figyelmét az útra összpontosítja.

Fizikai jellemzők

Méret, Szél.xmag.xmélys: 18.7 x 11.4 x 2.3 cm
Kijelző méret (Szél.xmag.): 15.4 x 8.6 cm; 17.8 cm átló
Kijelző felbontás (Szél.xmag.): 800 x 480 képpont
Kijelző típus: Kettős állású, Wqvga színes TFT, fehér háttérvilágítással
Súly: 352,0g
Akkumulátor: Újratölthető lítium-ion
Működési idő: akár 4 óra (új korában)
Vízhatlan: Nem
Nagy érzékenységű vevő: Igen

A csomag tartalma:

- Készülék
- Gyári szivargyújtó kábel
- Gyári mágneses tartó
- Micro USB kábel

Személyesen Székesfehérváron tekinthető meg előre megbeszélt időpontban !

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150502361

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 11 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn