7" Garmin Camper 770 Wifi Lakóautó kemping GPS navigáció 2024 Full EU

94 999

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 03:38

Leírás

%%% Fix ÁR %%%

/// Kérem a megadott mobilszámon keressen üzenetekre nem válaszolok a megértést köszönöm ///

Prémium használt szép állapotú 7" Garmin Camper 770 LMT-D Lakóautó GPS navigáció 2024 legújabb teljes Európa térképpel élettartam ingyenes térképfrissítéssel abszolút naprakészen csak bekapcsolja és már indulhat is vele természetesen magyar nyelvvel és magyar navigációs hanggal is telepítve !

Speciális navigáció a kempingezés szerelmeseinek

Az lakókocsi útvonaltervezés és az útra vonatkozó figyelmeztetések segítik a lakókocsi vagy lakókocsi irányítását.

Tartalmazza az ingyenes digitális forgalmat DAB-on keresztül, valamint ingyenes élő szolgáltatásokat, mint például a Livetrack-et, az alapvető időjárási információkat és egyebeket a Smartphone Link alkalmazás segítségével.

A kihangosító funkciók közé tartozik a Bluetooth hívás, az intelligens értesítések és a hangvezérelt navigáció.

Az ACSI , Nkc és Motorhomefacts szűrhető lakóautó-kemping adatai .

Beépített Wi-Fi az egyszerű térkép- és szoftverfrissítéshez; nincs szükség számítógépre.

Tartalmazza az élettartamra szóló biztonsági kamerák frissítéseit

A Camper 770LMT-D továbbfejlesztett navigátorunk a vándor kempingezők szerelmeseinek. Lehetővé teszi, hogy utazás közben élvezze a szabad utat a szabad utakon néhány hasznos útbaigazító funkcióval. A Camper 770LMT-D egy nagyméretű, könnyen áttekinthető GPS-navigátor 6,95-os, éltől szélig érő érintőképernyővel, amely jól elfér egy lakóautóban vagy az autóban. Közúti figyelmeztetéseket és egyéni útvonaltervet 1 biztosít lakókocsija vagy lakókocsija méret- és súlyspecifikációi alapján. Még egy címtárat is tartalmaz a Motorhome Campsite adataihoz olyan vezető forrásokból, mint az ACSI , Nkc és Mhf . Szűrje ki a kempingeket és a megállóhelyeket előnyben részesített szolgáltatásokkal, mint például elektromos csatlakozások, zuhanyzók, internet-hozzáférés. Könnyű útvonalalakítást, magasságprofil-információkat és milliónyi új és népszerű helyet is tartalmaz, amelyeket érdemes meglátogatni és felfedezni, köszönhetően a Tripadvisor és a Foursquare kapcsolatainak .

Vezessen személyre szabott lakóautó-útválasztással

Csak adja meg lakóautója vagy lakókocsija műszaki adatait, és a Camper 770LMT-D az Ön lakóautó-profilja segítségével megtalálja a leghatékonyabb útvonalat. Az útvonalat a jármű magassága, súlya, hossza és szélessége alapján határozzák meg.

Élő szolgáltatások az Ön meghajtójához

Élő szolgáltatásokhoz, például időjárás-előrejelzéshez vagy élő parkolási információkhoz, amikor közeledik az úticélhoz, töltse le a Smartphone Link alkalmazást , amely összekapcsolja Camper 770LMT-D navigátorát kompatibilis okostelefonjával. Lehetővé teszi a Livetrack funkciót is, amellyel megoszthatja tartózkodási helyét, így barátai nyomon követhetik tartózkodási helyét utazás közben.

Élvezze a kihangosító funkciókat

Ha szinkronizálja Bluetooth-kompatibilis okostelefonját a Camper 770LMT-D készülékkel, nagyszerű funkciókat kap, amelyek lehetővé teszik, hogy kapcsolatban maradjon anélkül, hogy levenné a kezét a kormányról. Telefonáljon kihangosítva, és intelligens értesítéseket kapjon a navigátor kijelzőjén

A csomag tartalma:

- Készülék
- Gyári szivargyújtó kábel
- Gyári tapadókorongos tartó

Személyesen Székesfehérváron tekinthető meg előre megbeszélt időpontban !

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150502377

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 13 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn