10283 LEGO Creator Expert - A NASA Discovery űrsiklója

52 000

Ft

Feladás dátuma:

okt 14., 19:08
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Egyéb

Leírás

Eladó egyszer összerakott 10283 LEGO Creator Expert - A NASA Discovery űrsiklója - készlet, 2354 darabos - 18+ korosztály
lásd:

A szett kifogástalan és hiánytalan állapotban van, minden pótalkatrész, a zacskók, összerakási útmutató és doboz is megvan hozzá.
A modell méretét vásárlási szándék esetén mindenképp vedd figyelembe, mert kifejezetten nem kicsi, h:54cm*szé:34cm*ma:21cm!

Az alkatrészek útmutató alapján visszabontva és bezacskózva, pótalkatrészek külön. A matricák közül egyedül a Hubble teleszkóp kicsi infotábláját raktam fel, a többi érintetlen, beleértve a tükörfólia bélést, lásd csatolt képen. Az űrteleszkóp napelemes lapkái a füzetbe kerültek, védendő a fóliát.

Összerakási kifogástalan állapotú, tájékozódásul lásd:

Árazás Bricklink alapján, kb. a legközelebbi EU/HUN ár (doboz, pótalkatrészek, állapot) figyelembe vételével, tengerentúli árak nem játszanak.

Egyeztetés - FB Messengeren

Átadás személyesen: Székesfehérvár egyeztetett helyszínen; akár M7 Székesfehérvár Shell kút pihenő, ha jársz arra kocsival.

Postázva (vevő terhére, előreutalva): jól kibélelt kartondobozban (kapsz róla képe(ke)t előre), aktuális szolgáltatói árlista alapján egyeztetve és utalás után: Foxpost, Packeta, GLS, DPD, Sameday Easybox, Mplposta biztos működik, egyebeket külön egyeztessük! Utánvéttel nem foglalkozom.

Hirdetés azonosító: 150864316

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 7 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn