Yamaha hifi torony hangfalakkal eladó,cserélhető

60 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Hifi torony

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó három részes hifi tornyom hangfalakkal a képeken látható szép állapotban minden része működik rendesen megkímélt állapot jó cd játszó jó magnó deck minden egységet távirányítható még a magnó deck is külön, az erősítő is távirányítható de nincs jelenleg távirányítom hozzá, telefonnal lehet vezérelni. négy hangfalas erősítő programozható digitális rádió tuner van benne öt bemenet van rajta phonó elő erősítő is van benne természetesen. mind a három készülék szálhúzott alumínium fém előlapos nincsen behorpadva nincsen szétkarcolva teljesen normális állapotban van mind a három készülék . az ezüst hangfal az 22000 ft pluszban hozzá nem tudom már milyen márkájú címkék leestek róla videó van fent az oldalamon megtekinthető nagy terhelést is tökéletesen bírja gumiperemes mélynyomók vannak benne. Zárt doboz.
az utolsó képeken látható zongoralakk fekete yamaha hangfalakat is tudom hozzáadni azt pluszban '40000 ft és hajszálkarcmentesek, 10 évet a gyári dobozában pihent. Személyes átvétel esetén természetesen hódmezővásárhelyen meghallgatható,ha erre valamiért nincs lehetősége a vevőnek tudom gondosan csomagolva két részletben postázni is vagy csomag automatába feladni előre utalás után.
Utánvét kizárt!
cserébe beszámítani ennél lehetőleg régebbi hifi készülékeket tudok nem baj ha kisebb hibája is van használaton kívüli régi porosodó készülékek érdekelnek gyűjteménybe! "ez még megvan "és hasonló előre megírt rendszer üzenetekre nem válaszolok. a cserébe ajánlott tárgyakról kérek fényképet leírást csere árat köszönöm szépen!
A kifizetett termék szállításában tudok segíteni üzemanyag fejében a környékben

Hirdetés azonosító: 150174834

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 9 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn