Samsung Galaxy Watch6 44 mm Bluetooth Silver SM-R940 Watch 6

40 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 21., 07:20
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Anyag:
Aluminium

Állapot:
új

Szín:
Ezüst szürke
Márka:
Samsung

Leírás

Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth 44 mm (SM-R940Nzsaeue), Silver színben, fehér színű szíjjal, újszerű, karcmentes állapotban, dobozában, töltővel együtt eladó.

Elegáns megjelenésű óra, alumínium házzal, zafírkristály előlapú 1,5" átmérőjű Super AMOLED érintőkijelzővel, 425 mAh töltésű Li-Ion akkumulátorral, 16 Gb háttértárral, 2 Gb memóriával.
Az óra vízálló (50 m, IP68), így úszás közben is használható..

Csak próbálva volt, nem használtam. Van másik Galaxy órám, azt használom. Azért adom el, hogy ne álljon feleslegesen a fiókban, az eladás oka nem az óra bárminemű hibája. Ajándék volt, így számla, jótállási jegy nincs hozzá.

Az óratok, a számlap, és a szíj is hibátlan esztétikai állapotú, olyan, mintha vadonatúj lenne, így ajándéknak is kiváló. A feltöltött fényképek a hirdetett óráról készültek.

Műszaki állapota, akkumulátora is tökéletes. Szétszedve, javítva nem volt. 2023.11.15. napi gyártású.
Az USB-C csatlakozójú vezeték nélküli töltőpadhoz töltőfej nem tartozik. Az óra nem rendelkezik a Classic modelleken megismert forgatható lünettával.

Ha telefonhoz csatlakozik a 2 napos üzemidő az alváskövetés, folyamatos pulzus- és stesszmérés, mindig bekapcsolt kijelző, aktivitáskövetés, telefonos értesítések kezelése, rövid hívások fogadása mellett megvan, ezek nélkül 3 nap is lehet az üzemideje.
Legfeljebb 10 W-os vezetéknélküli töltést támogat.

Biztosan nagyon elégedett lesz vele, aki használni fogja.

Az óra főbb funkciói: alváskövetés, elesés érzékelés, vészhelyzeti hívás, Google Pay fizetés (NFC), WiFi kapcsolat, vérnyomásmérés, EKG, folyamatos pulzus- és stresszmérés, testösszetétel elemzés, telefonálás (hívás és fogadás), SMS küldés és fogadás, telefon értesítéseinek megjelenítése, Viber üzenetek olvasása/írása, Gmail és Outlook levelezés, zenelejátszás belső tárhelyről vagy streaming szolgáltatásokról (Youtube Music, Soundcloud, Spotify, stb.), GPS műholdas navigáció, térkép, aktivitás és edzéskövetés, alvás közbeni hőmérséklet mérés, női cikluskövetés.

Ez az óra Bluetooth verzió, így esim-et nem támogat. Az esim hétköznapi használat mellett nem nagyon hiányzik, mivel telefontól távol használva a mobilhálózati kapcsolat nagyon meríti az akkumulátort, így az üzemidő csökken.
Mivel esim nem tölthető rá, így a telefon és SMS funkciók csak egy csatlakoztatott Android rendszerű telefonnal vagy a távoli csatlakozás engedélyezésével, WiFi hálózaton működnek.

Az óra csak Android rendszerű okostelefonnal állítható be, és csak ilyenhez csatlakozik. A vérnyomásmérés funkció csak egyes Samsung okostelefonokkal működik, és havonta, felkaros vérnyomásmérővel kalibrálni kell. Táblagéphez nem csatlakoztatható.

A Samsung közleménye szerint a 2023-as megjelenéstől számíttott 4 év frissítésre jogosult az óra, így várhatóan még 2027-ig megkapja az operációs rendszer frissítéseket és biztonsági javításokat.
Természetesen azután is használható, csak már nem kap újabb funkciókat.

Most a 2024.04.08. napi legfrissebb szoftver van rajta:
One UI-verzió: 5.0 Watch
Wear OS verzió: 4.0.

A leírást a legjobb tudásom és tapasztalataim alapján, a lehető legpontosabb tájékoztatás érdekében készítettem.

Csere nem érdekel semmire.

Jófogás üzenetben feltett érdeklődő kérdésekre szívesen válaszolok. Kérésre több képet is tudok küldeni az óráról, dobozról, töltőről.

Szeged belvárosában személyesen megtekinthető, kipróbálható, átvehető, de a vevő kérésére és költségére, magyar címre, Foxpost vagy GLS futárral, utánvéttel, alaphelyzetbe állítva, tisztán, jól becsomagolva elküldöm.

A "További hirdetései" linken megtekinthető többi hirdetésem.
Feleslegessé vált, új vagy újszerű állapotú, márkás dolgaimat hirdetem eladásra, magánszemélyként.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150385940

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn